Ce salariu încasează o femeie de serviciu care face curat în scările de bloc din București

Publicat: 02 sept. 2024, 22:01, de Mariana Olteanu, în SOCIAL , ? cititori
Ce salariu încasează o femeie de serviciu care face curat în scările de bloc din București

În 2024, tot mai mulți români din București aleg să angajeze femei de serviciu pentru a-i ajuta cu curățenia în propriile locuințe. Această tendință reflectă nu doar un interes crescut pentru servicii de curățenie profesionistă, dar și o oportunitate de muncă bine remunerată pentru cei care doresc să se angajeze în acest domeniu. Iată ce salariu încasează o femeie de serviciu care face curat în scările de bloc din București!

Una dintre firmele de curățenie din Capitală a postat recent un anunț pe OLX, oferind detalii despre cerințele și beneficiile pentru cei care optează fie femeie de serviciu. Potrivit anunțului, firma caută persoane serioase, corecte și dedicate pentru a lucra în întreținerea scărilor de bloc din Sectorul 3, zona Titan.

Conform anunțului, angajații vor beneficia de un salariu lunar cuprins între 2.900 și 3.000 de lei, un contract de muncă nedeterminat și un program de lucru obișnuit, de luni până vineri. În plus, angajații vor avea parte de concediu de odihnă și vor primi salariul la timp în fiecare lună.

Citește și: Ce salariu are o vânzătoare la o autoservire de pe litoralul românesc în 2024

Ce salariu încasează o femeie de serviciu? Anunțul postat

„Cu multă seriozitate și corectitudine am reușit să formăm o echipă de oameni responsabili, loiali și dedicați activității de curățenie, prin urmare:

Ne tratăm angajații cu:

  • seriozitate
  • corectitudine
  • sinceritate
  • salariul lunar la timp
  • concediu de odihnă”, se arată în anunțul de pe OLX.
Salariul specificat pentru candidații aleși variază de la 2.900 la 3.000 de lei, alături de un contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un program de lucru standard. Aceasta pozitie este situata in zona Titan a Sectorului 3 al Capitalei, in cadrul blocurilor rezidentiale. Deși experiența anterioară este preferată pentru solicitanți, nu este un criteriu obligatoriu.

„În această perioadă ne dorim să angajăm operatori / personal de curățenie pentru întreținere SCARI DE BLOC – SECTOR 3, TITAN AUCHAN

  • cu experiență în curățenie
  • Întreținere scări de bloc (4 scări de 9 etaje / gunoi de 3 ori pe săptămână)
  • Program de Luni până Vineri
  • Salariu 3000 de lei”, se mai arată în anunțul de angajare.