Larisa Iordache va fi mămică. Primul mesaj transmis de fosta gimnastă

Publicat: 02 sept. 2024, 21:02, de Mariana Olteanu, în SPORT , ? cititori
Larisa Iordache va fi mămică. Primul mesaj transmis de fosta gimnastă

Larisa Iordache va fi mămică! Multipla campioană la gimnastică, retrasă din activitate în decembrie 2021, a anunţat că așteaptă un copil alături de Cristian Chiriță. 

“Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubiea noastra infinită“, a transmis Larisa Iordache pe Facebook.

Alături de mesaj, ea a publicat o fotografie în care apare alături de soţul ei, Cătălin Chiriţă, care îi ţine mâna pe burtică. Cei doi și-au unit destinele în iunie. Fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani a fost cerută de soție în prima zi a anului. Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia în aprilie 2023.

”Sunt diferite emoțiile față de Jocurile Olimpice, aici a fost un sentiment unic, n-am mai trecut prin așa ceva. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment. Urmează o petrecere alături de invitații noștri faini. Ne vom distra pe cinste! Ne dorim foarte mult să mărim familia, dar vom lua totul pas cu pas. N-a fost foarte greu să aleg rochița. Am avut câteva variante la dispoziție.”, a transmis  Larisa Iordache, pe 8 iunie, după ce s-a căsătorit în civil cu Cristian Chiriță