Florinel Coman ”Mbappe” a fost condamnat definitiv! Muncă în folosul comunității și obligații de probațiune

Publicat: 03 sept. 2024, 09:43, de Andrei Ceausescu, în Justitie , ? cititori
Florinel Coman ”Mbappe” a fost condamnat definitiv! Muncă în folosul comunității și obligații de probațiune

Florinel Coman, fostul internațional român și jucător al echipei FCSB, a fost condamnat definitiv pentru infracțiuni legate de conducerea unui autoturism cu un permis fals. Incidentul a avut loc pe Autostrada A2, unde Coman a fost oprit de polițiști după ce a depășit limita de viteză legală. În timpul verificărilor, fotbalistul s-a legitimat cu un permis „internațional” pe care ulterior a recunoscut că l-a achiziționat ilegal din Ucraina.

Conform informațiilor publicate de Gândul, Coman a declarat că permisul de conducere fals l-a cumpărat online pentru suma de 1.500 de euro. După ce a recunoscut faptele, instanța a decis condamnarea sa la 11 luni de închisoare cu suspendare, pentru trei infracțiuni: conducere fără permis, uz de fals și complicitate la fals în înscrisuri oficiale.

Coman a fost condamnat să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din Voluntari. Pe lângă aceasta, fotbalistul este obligat să se prezinte periodic la Serviciul de Probațiune Ilfov și să anunțe orice schimbare de domiciliu sau deplasare care depășește 5 zile. De asemenea, Coman trebuie să urmeze un program de reintegrare socială și să achite cheltuieli judiciare în valoare de 1.000 de lei.

Este important de menționat că Florinel Coman a părăsit echipa FCSB în vara acestui an și, în prezent, evoluează în campionatul din Qatar. Transferul său în străinătate nu l-a scutit de responsabilitățile legale legate de condamnarea sa, iar situația sa juridică ar putea influența viitorul său profesional și personal.