Elton John are o infecție care i-a afectat vederea la un ochi

Publicat: 04 sept. 2024, 21:33, de Magda Marincovici, în Sănătate , ? cititori
Elton John are o infecție care i-a afectat vederea la un ochi
Elton John infecție oculară vedere limitară

O infecție ”m-a lăsat doar cu o vedere limitată la nivelul unui ochi”, a transmis fanilor celebrul cântăreț britanic Elton John, potrivit agențiilor de presă.

Elton John are 77 de ani și în această vară a făcut o infecție oculară sevră, care i-a limitat vederea la nivelul unui ochi. El a precizat pe Instagram că este într-un proces de vindecare a infecției și că recuperarea completă ”va dura ceva timp”.

”Mă vindec acum, dar este un proces extrem de lent, care va dura ceva timp înainte ca vederea să îmi revină la ochiul afectat. Le sunt profund recunoscător echipei excelente de medici şi de asistente, precum şi familiei mele, care au avut mare grijă de mine în ultimele săptămâni”, a adăugat Elton John.

Cântărețul britanic a mai transmis că și-a petrecut ”vara în liniște, recuperându-mă acasă”. ”Mă simt bine cu privire la progresele pe care le-am făcut până acum în procesul de vindecare şi recuperare”, a explicat Elton John.

Numeroase vedete, printre care creatoarea de modă Donatella Versace, prezentatorul radio Bob Harris şi actorul Layton Williams,  i-au transmis urări de bine şi de însănătoşire grabnică.

Vestea referitoare la această problemă de sănătate a venit la puţin timp după ce presa britanică anunța că un documentar consacrat celebrului cântăreţ pop-rock, intitulat „Elton John: Never Too Late”, va avea premiera europeană la ediţia din acest an a BFI London Film Festival.