Metodă de apărare. Agresorul, muscat de buză, nu reușește să ducă la final violul

Publicat: 17 sept. 2024, 13:12, de George Andrei, în SOCIAL , ? cititori
Metodă de apărare. Agresorul, muscat de buză, nu reușește să ducă la final violul

O bătrână de 84 de ani, din Arad, a scăpat de viol după ce l-a muşcat pe agresor de buză. Bărbatul, recidivist, intrase peste ea în casă pentru a o abuza şi a fugit pe geam, după ce femeia a ripostat.

O femeie din Arad, care a fost atacată în propria casă de un recidivist, a scăpat de viol după ce a ripostat ferm în faţa agresorului. În condiţiile în care bărbatul s-a urcat peste ea, în pat şi a imobilizat-o, bătrâna l-a muşcat de buză în momentul în care el a vrut să o sărute, determinându-l astfel să fugă pe fereastră, scrie News.ro.

Agresiunea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, duminică noaptea, când, în jurul orei 23:15, un bărbat, cunoscut cu antecedente penale, recidivist, a intrat în casa unei bătrâne din Arad pentru a o viola, a anunțat poliția locală.

„În continuare, inculpatul B.F. s-a apropiat de persoana vătămată, care se afla întinsă în pat, şi, profitând de starea de vulnerabilitate vădită a victimei datorată vârstei sale înaintate (84 de ani) şi a bolilor de care suferă, precum şi prin constrângeri fizice, respectiv prin prinderea victimei de braţe şi astuparea gurii cu mâna, a încercat să o sărute pe gură. Cu toate acestea, inculpatul nu a reuşit să sărute persoana vătămată întrucât aceasta din urmă s-a apărat şi l-a muşcat de buza inferioară, motiv pentru care agresorul a părăsit locuinţa, ieşind pe fereastra camerei dinspre stradă”;  arată un comunicat dat publicităţii de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

În urma agresiunii, bătrâna a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare aproximativ 3-5 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul, acuzat de violare de domiciliu şi tentativă la agresiune sexuală, a fost identificat şi reţinut, în după amiaza zilei de 11 septembrie. Joi, 12 septembrie instanţa de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poveștile anecdotice arată și situații contrare.

,,Bunica și nepoata mergeau noaptea pe o alee lăturalnică. La un moment dat apare un agresor, care le fură gențile, și o ia la fugă. Bătrâna nedumerită, strigă, după acesta: Tinere, tinere, da violu ?!”