PSD Bistriţa-Năsăud își prezintă candidații pentru alegerile parlamentare: Daniel Suciu și Bogdan Ivan deschid listele

Publicat: 14 sept. 2024, 14:57, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
PSD Bistriţa-Năsăud își prezintă candidații pentru alegerile parlamentare: Daniel Suciu și Bogdan Ivan deschid listele

Sâmbătă, Organizația PSD Bistrița-Năsăud a organizat o conferință de presă în cadrul căreia și-a prezentat candidații pentru alegerile parlamentare. Printre aceștia se numără nume importante ale partidului, inclusiv președintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, transmite Agerpres.

Daniel Suciu și Bogdan Ivan vor deschide lista de candidați a PSD Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților. Alături de ei, pe listă se regăsesc Monica Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, și Elena Bărbos, director executiv al Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud” și manager al Centrului Europe Direct Bistrița-Năsăud.

Pentru Senat, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, și-a depus candidatura. Moldovan, care a câștigat recent al șaptelea mandat în fruntea comunității sale, este fratele actualului senator PSD de Bistrița-Năsăud, Ioan Deneș. De asemenea, vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Camelia Tabără, va candida pentru Senat și conduce organizația județeană de femei a partidului.

În cadrul conferinței, Daniel Suciu a subliniat că „oferta PSD” pentru alegerile parlamentare este „cea mai bună” și a accentuat importanța muncii în echipă. Suciu a invitat bistrițenii să analizeze atent realizările și contribuțiile candidaților. „Nimic în lumea aceasta nu se poate face decât dacă lucrezi în echipă. Singurul partid din județul Bistrița-Năsăud care a funcționat întotdeauna ghidându-se după noțiunea de echipă este Partidul Social Democrat”, a declarat Suciu.

El a adăugat că echipa PSD a demonstrat eficiență și la alegerile locale, menționând colaborarea cu Radu Moldovan și Gabriel Lazany. „Cred că oferta PSD, atât din punct de vedere uman, cât și al proiectelor pentru Bistrița-Năsăud, este cea mai bună”, a spus Suciu, exprimând încrederea că partidul va obține un rezultat istoric în alegerile parlamentare.

În ceea ce privește reprezentarea femeilor în listele PSD, Suciu a asigurat că cel puțin una dintre doamnele prezente la conferință se află pe un loc eligibil și a exprimat speranța că rezultatul din 9 iunie va fi dublat de un succes similar în 1 decembrie. „Speranța noastră este că rezultatul istoric obținut de PSD va fi repetat în alegerile parlamentare”, a conchis el.

Județul Bistrița-Năsăud este reprezentat în Parlament de cinci deputați și doi senatori, iar PSD își propune să își consolideze poziția și să atragă sprijinul alegătorilor pentru a-și extinde influența în legislativ.