Alexandra Păcuraru candidează la prezidențiale. Fiica patronului de la Realitatea vrea să ajungă în fruntea țării

Publicat: 17 sept. 2024, 17:23, de Corina Oprea, în ALEGERI , ? cititori
Alexandra Păcuraru candidează la prezidențiale. Fiica patronului de la Realitatea vrea să ajungă în fruntea țării
Alexandra Păcuraru candidează la prezidențiale. Fiica patronului de la Realitatea vrea să ajungă în fruntea țării

Alexandra Păcuraru, fiica patronului postului Realitatea PLUS, a anunțat oficial că va candida la alegerile prezidențiale. Decizia sa a fost comunicată prin intermediul unui videoclip în care s-a prezentat publicului.

Alexandra Păcuraru vrea să devină președinte

Candidatura sa vine în contextul în care alte trei femei și-au declarat deja intenția de a intra în cursa prezidențială: Elena Lasconi din partea USR, Diana Șoșoacă de la SOS România și Ana Birchall, care candidează ca independentă.

Alexandra Păcuraru este lidera partidului Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN), pe care îl descrie drept o organizație care propune o abordare diferită în politică. Conform informațiilor de pe site-ul formațiunii, ADN se poziționează ca o „stare de spirit”, axată pe responsabilitate publică, implicare comunitară și interacțiune directă cu cetățenii.

În mesajul său către electorat, Păcuraru și-a exprimat dorința de a fi „președintele tuturor românilor, indiferent de etnie, religie sau statut social”. Ea a subliniat că vrea să îi reprezinte cu demnitate pe toți cetățenii, atât pe cei care o vor susține la urne, cât și pe cei care vor alege alt candidat. În viziunea sa, puterea stă în unitatea cetățenilor, iar ea promite să promoveze un mesaj de coeziune națională.

“Viziunea și misiunea mea sunt clare: România trebuie să devină o mare familie, în care fiecare să trăiască într-un mediu sănătos, sigur și prosper, unde fiecare părinte este susținut și oricare cetățean este respectat.

O Românie prosperă în care toți tinerii să rămână sau să dorească să se întoarcă acasă, unde să poată performa și să se dezvolte din toate punctele de vedere prin mijloacele necesare.

Prin muncă corectă, integritate, armonie, educație și colaborare, împreună vom transforma acest ideal în realitate.

Sunt o voce politică distinctă și puternică, sunt o mamă care știe ce înseamnă să lupte pentru familia sa, pentru țara sa și acum, lupt pentru fiecare dintre voi”, se mai arată în anunțul Alexandrei Păcuraru.

Pe lângă mesajul său politic, Alexandra Păcuraru a anunțat că, împreună cu partidul său, a elaborat un plan strategic pentru următorii 20 de ani, care oferă soluții concrete la problemele cu care se confruntă România. Proiectul său de țară vizează crearea unui mediu sigur, sănătos și prosper, în care fiecare cetățean să fie respectat și susținut.

„Sunt o româncă onestă, autentică, harnică și curajoasă. Nu pot să vă mint să vă spun că România se află pe mâini bune”, a spus Alexandra Păcuraru.

Ea a subliniat că tinerii ar trebui să fie motivați să rămână în țară sau să se întoarcă, având la dispoziție oportunitățile necesare pentru a se dezvolta profesional și personal.

Viziunea sa este clară: România trebuie să devină „o mare familie” în care fiecare persoană să se simtă protejată și respectată. Păcuraru consideră că, prin muncă cinstită, integritate și colaborare, acest ideal poate fi transformat în realitate. În discursul său, și-a subliniat și rolul de mamă, afirmând că știe ce înseamnă să lupte pentru familia sa și pentru țară, iar acum, își dorește să lupte pentru fiecare cetățean al României.