Fostul preot Daniel Balaș provoacă scandal pe TikTok, insultând enoriașele pentru donațiile insuficiente

Publicat: 18 sept. 2024, 07:03, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Fostul preot Daniel Balaș provoacă scandal pe TikTok, insultând enoriașele pentru donațiile insuficiente

Daniel Balaș, fost preot din Constanța cunoscut pentru declarațiile sale controversate, a făcut din nou valuri pe rețelele de socializare. Într-un recent videoclip live pe TikTok, Balaș a folosit limbaj injurios și insultător la adresa femeilor care i-au donat bani, pe motiv că nu au contribuit suficient de mult la campania sa de strângere de fonduri.

Deși a fost suspendat de la slujire de Arhiepiscopia Tomisului în 2021, Balaș și-a găsit o nouă platformă de exprimare pe TikTok, unde continuă să atragă atenția cu declarații incendiare. În cel mai recent incident, el a acuzat femeile care îl urmăresc că sunt „femei de moravuri ușoare” și le-a insultat folosind expresii vulgare.

Comportamentul său i-a atras numeroase critici, mai ales având în vedere rolul său anterior ca preot. Balaș a fost suspendat din cauza declarațiilor publice controversate și acum își câștigă existența prin intermediul platformei de socializare, unde cere donații de la urmăritori sub forma unor cadouri și bani. Cu toate acestea, nemulțumit de suma strânsă recent, Balaș a răbufnit, continuând să folosească un limbaj care a șocat mulți dintre cei care îl urmăreau, replicaonline.ro.

„Bă, șase puncte, bă? Hai mă las-o în… asta nu este echipă! Mai am două-trei fete care sunt alături de mine și restul sunt… boschetare care atârnă pe live-urile mele”, a fost unul dintre mesajele virulente ale fostului preot, stârnind reacții puternice și dezaprobatoare din partea comunității online.

În ciuda criticilor, Balaș își continuă activitatea pe TikTok, refuzând să-și modifice atitudinea și stilul de comunicare. Scandalul provocat de declarațiile sale nu pare să se încheie curând, iar reacțiile publicului continuă să fie împărțite între divertisment și indignare.