Radu Mazăre se întoarce în Africa: hotelul său de 1,5 milioane de euro își redeschide porțile!

Publicat: 18 sept. 2024, 18:58, de Mariana Olteanu, în LIFESTYLE , ? cititori
Radu Mazăre se întoarce în Africa: hotelul său de 1,5 milioane de euro își redeschide porțile!

Mantasaly Resort, hotelul de 4 stele deținut de Radu Mazăre în Madagascar, se pregătește să își redeschidă porțile în această iarnă, după o perioadă de doi ani și jumătate de inactivitate.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, va reveni în Madagascar în luna decembrie, împreună cu soția sa, Roxana, și cu copilul lor, care urmează să se nască în octombrie. În această perioadă, hotelul a fost închis din cauza pandemiei și a fost folosit ocazional pentru evenimente private și filmări.

Mazăre intenționează să reintegreze complet Mantasaly Resort în circuitul turistic și a început deja recrutarea personalului necesar, scrie Fanatik. Printre posturile disponibile se numără cele de bucătar-șef și bonă full-time. Anunțurile de angajare au fost publicate pe platformele online specializate în căutarea forței de muncă din Madagascar.

Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre și administrator al afacerii, va avea nevoie de o bonă pentru a se ocupa de nou-născut, având în vedere că va naște în luna octombrie și se va muta în Madagascar după naștere. Mazăre, care a fost eliberat recent din închisoare, și-a propus să reînvie afacerea din Africa, unde a investit inițial 1,3 milioane de euro, iar costurile totale au ajuns la 1,5 milioane de euro datorită construcției suplimentare a unei piscine, unei săli de forță și a unui restaurant.

Hotelul Mantasaly Resort, situat în Andovokonko Bay, Antisarana, este considerat unul dintre cele mai luxoase din Madagascar și a fost primul de pe insulă care a primit clasificarea de patru stele din partea Ministerului Turismului.