Rovana Plumb vrea să fie deputat de București

Publicat: 20 sept. 2024, 09:42, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Rovana Plumb vrea să fie deputat de București
Rovana Plumb și-a scos la vânzare vila de la Cernica

Fostul europarlamentar PSD Rovana Plumb este disperată să ajungă din nou parlamentar, fapt pentru care vrea să candideze pe un loc eligibil în orice colegiu cât de cât puternic din orice colț al țării. 

După ce a fost lăsată cu ochii-n soare de către președintele Klaus Iohannis, care-i promisese că va fi trimisă ambasador, speră să prindă un loc de deputat pe lista PSD. Dar, surprinzător, organizațiile județene pe la care a trecut, adică Vâlcea și Dâmbovița, nici nu vor să mai audă de ea.

Ca atare, după ce și-a încheiat mandatul de europarlamentar, Rovana Plumb a început un pelerinaj pe la liderii PSD, cu scopul de a ajunge iar deputat.

Potrivit informațiilor noastre, Rovana Plumb a obținut ceva asigurări că va fi pusă pe un loc eligibil pe lista PSD de la Sectorul 4, dar încă nu este nimic bătut în cuie că, deh,,, cât a fost pe val, ea nu prea a lăsat loc de „Bună ziua”!

PUTEREA a semnalat recent că Rovana Plumb a pus pe tapet o afacere imobiliară care să îi asigure, cât de cât, o bătrânețe liniștită.

Citește: Rovana Plumb și-a scos la vânzare vila de la Cernica