INCREDIBIL. 17 din cei 33 de europarlamentari români nu și-au postat CV-ul pe site-ul Parlamentului European

Publicat: 24 sept. 2024, 09:02, de Cristian Matache, în POLITICĂ , ? cititori
INCREDIBIL. 17 din cei 33 de europarlamentari români nu și-au postat CV-ul pe site-ul Parlamentului European

În urma alegerilor din 9 iunie 2024, România a trimis în Parlamentul European 33 de europarlamentari, dar despre jumătate dintre aceștia nu se știe cine sunt și cu ce s-au ocupat în țară. 

Dintre cei 33 de europarlamentari trimiși la Bruxelles, 15 sunt la primul mandat, adică sunt „boboci”. Însă, surprinzător, mai bine de jumătate dintre aceștia, adică 17, n-au catadicsit să-și depună CV-ul pe site-ul Parlamentului European. Practic, nu se știe la Bruxelles cine sunt aceștia și cu ce s-au ocupat în România.

Cine sunt cei 17 zmei de la Bruxelles cu biografii offline

Lider la nepostarea CV-ului este PNL, cu 6 europarlamentari dintre cei 8 aleși- Rareș Bogdan, Daniel Buda, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Virgil Popescu și Adina Vălean. Pe locul doi se situează AUR, cu cinci dintre cei șase eurodeputați cu biografii secrete- Cristian Terheș, Gheorghe Piperea, Claudiu Târziu, Dimitrie Șerban Sturdza și Georgiana Teodorescu. Locul trei al acestui podium este deținut de PSD, cu patru CV-uri „offline” din 10- Gheorghe Câciu, Gabriela Firea, Ștefan Mușoiu și Roxana Mânzatu- cea ajunsă comisar european. De asemenea, nici cei doi europarlamentari SOS-Diana Șoșoacă și Luis Lazarus nu și-au postat biografiile pe site-ul Parlamentului European. Toți acești 17 europarlamentari cu biografii „offline” se dau în țară zmei, adică sunt vedete, dar afară sunt mielușei, practic nimeni nu-i cunoaște! Dar oare de ce și-au ascuns CV-ul?