Apă Ilfov: Se modernizează infrastructura de apă și canalizare în satul Ghermănești

Publicat: 23 sept. 2024, 15:17, de Ziarul Puterea, în Administratie , ? cititori
Apă Ilfov: Se modernizează infrastructura de apă și canalizare în satul Ghermănești
Anghel Mihai anunță începerea unui proiect important în satul Ghermănești:

Lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare au început în satul Ghermănești, parte a unei inițiative mai ample menite să îmbunătățească rețeaua de utilități din zona Snagov, anunță Apă Ilfov.

Proiectul, coordonat de autoritățile locale, vizează atât satele Ghermănești, Ciofliceni, Vlădiceasca și Snagov, cât și Tâncăbești, asigurând accesul locuitorilor la servicii moderne și esențiale pentru comunitate.

Organizarea șantierelor este realizată strategic în două zone: la stadionul din Ghermănești pentru satele Ghermănești, Ciofliceni, Vlădiceasca și Snagov, iar pentru satul Tâncăbești, în spatele cimitirului local. Acest plan structurat asigură o desfășurare eficientă a lucrărilor, menținând în același timp accesul facil la informații și resurse necesare derulării proiectului.

Primarul localității, Anghel Mihai, a subliniat importanța acestui proiect pentru întreaga comunitate:

„Așa cum am specificat, proiectul vizează introducerea de rețele în toată localitatea/toate satele. Împreună pentru Snagov! Împreuna pentru dezvoltarea comunității”, transmite primarul.

El a reiterat că proiectul va acoperi toate satele, consolidând eforturile de modernizare și dezvoltare a regiunii.

Inițiativa este un angajament ferm pentru o comunitate mai bine conectată la resursele necesare, autoritățile locale mizând pe implicarea și sprijinul cetățenilor pentru a finaliza cu succes aceste lucrări.