Toamna curată: Apelul Companiei Salubrizare Sector 5 S.A. pentru o comunitate responsabilă

Publicat: 25 sept. 2024, 06:24, de Cristian Matache, în Administratie , ? cititori
Toamna curată: Apelul Companiei Salubrizare Sector 5 S.A. pentru o comunitate responsabilă

Compania Salubrizare Sector 5 S.A. îndeamnă toți cetățenii să se alăture eforturilor de menținere a curățeniei în comunitate pe măsură ce toamna își face simțită prezența. 

Gestionarea corectă a deșeurilor devine o prioritate, iar reciclarea continuă să joace un rol crucial în protejarea resurselor naturale. Colectarea selectivă a deșeurilor contribuie nu doar la un mediu mai curat, ci și la o sănătate mai bună pentru toți locuitorii.

„Curățarea frunzelor căzute și gestionarea corectă a deșeurilor sunt pași importanți pentru a evita acumulările de gunoi și pentru a preveni blocarea sistemelor de canalizare. Reciclarea continuă să fie prioritară, chiar și în sezonul de toamnă, iar colectarea selectivă ne ajută să protejăm resursele naturale. O comunitate curată și bine întreținută contribuie la sănătatea noastră și a mediului! Să lucrăm împreună pentru un oraș curat, atât în școli cât și în cartierele noastre, pentru a ne bucura de o toamnă frumoasă și sănătoasă!” susțin reprezentanții companiei.