Claudia Pătrășcanu câștigă procesul împotriva lui Bădălău. Vești proaste pentru fiul baronului PSD

Publicat: 25 sept. 2024, 16:01, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Claudia Pătrășcanu câștigă procesul împotriva lui Bădălău. Vești proaste pentru fiul baronului PSD
Claudia Pătrășcanu câștigă procesul împotriva lui Bădălău. Vești proaste pentru fiul baronului PSD

Claudia Pătrășcanu a obținut o victorie importantă în instanță. Judecătorii au decis să îi dea dreptate într-o dispută cu fostul său soț, Gabi Bădălău, cu privire la participarea copiilor lor într-un reality show. Instanța a suplinit consimțământul tatălui, permițând astfel celor doi copii să fie implicați în emisiunea de televiziune.

Claudia Pătrășcanu, câștig de cauză împotriva lui Bădălău

Disputa dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu este o noutate, cei doi fiind implicați în diferite procese de mai mulți ani, în special în legătură cu custodia copiilor. De această dată, conflictul a avut loc în contextul dorinței Claudiei de a apărea într-un reality show alături de cei doi băieți ai lor.

Gabi Bădălău s-a opus ferm acestei idei, argumentând că nu dorește ca fiii lor să fie expuși public la o vârstă atât de fragedă. Bădălău a susținut în instanță că expunerea copiilor în cadrul unei emisiuni de tip reality show ar putea avea consecințe negative asupra lor, preferând să evite astfel de apariții.

Cu toate acestea, avocații Claudiei Pătrășcanu au contracarat argumentele acestuia prin prezentarea unor dovezi din mediul online. Adrian Cuculis a subliniat că, deși Gabi Bădălău pretinde că se opune expunerii copiilor în mass-media, aceștia au apărut deja în numeroase postări pe rețelele sociale, unele dintre ele fiind publicate pe paginile unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori.

Astfel, judecătorii au decis că argumentele tatălui nu sunt suficient de solide pentru a împiedica participarea copiilor în emisiunea respectivă. Avocatul cântăreței, Adrian Cuculis, a anunțat miercuri, 25 septembrie, că procesul a fost câștigat.

În urma deciziei judecătorilor, Claudia Pătrășcanu are dreptul să participe la emisiunea de tip reality show alături de copii, fără a mai fi necesar consimțământul tatălui. În plus, instanța a obligat pe Gabi Bădălău să plătească fostei sale soții suma de 5.020 de lei pentru cheltuielile de judecată. De asemenea, acesta are la dispoziție un termen de cinci zile pentru a face apel împotriva deciziei.

„Claudia Pătrășcanu câștigă procesul de ordonanță președințială cu Gabriel Bădălău. Instanța ne-a admis pretenția de suplinire a consimțământului tatălui și le-a permis copiilor să participe în cadrul unei emisiuni televizate de tip reality-show.

Amintesc faptul că deși Gabriel Bădălău a susținut în mod neadevărat că se opune să fie prezentați copiii în mod public în cadrul acestei emisiuni, pentru că nu dorește să fie expuși, noi am depus extras de pe paginile de socializare unde copiii apăreau în sute de postări, pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori”, a transmis Cuculis.

Acest proces reprezintă doar un episod din seria disputelor juridice dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi s-au reîntâlnit în sala de judecată de mai multe ori în ultimii ani, în special pentru probleme legate de custodia copiilor și împărțirea bunurilor.