Cosmin Răileanu: 300 de fabrici din România sprijină reconstrucția zonelor calamitate din Galați

Publicat: 26 sept. 2024, 08:54, de Vlad Stefan Orjan, în Reportaj/Interviu , ? cititori
Exclusiv
Cosmin Răileanu: 300 de fabrici din România sprijină reconstrucția zonelor calamitate din Galați

Cosmin Răileanu, CEO și fondator Vindem Ieftin, a anunțat implicarea activă a companiei în reconstrucția zonelor afectate de calamități din județul Galați, prin inițiativa #reCONSTRUIMacasa. În cadrul acestei acțiuni, peste 300 de fabrici și importatori din România s-au alăturat eforturilor de refacere, furnizând materiale de construcție la prețuri reduse și contribuind cu muncă voluntară.

Răileanu a declarat că, împreună cu peste 20 de asociații, au început deja livrările de materiale necesare reconstrucției caselor celor afectați. Printre acestea se numără 100 de găleți de var lavabil, 100 de trafaleți, 15.000 mp de termosistem, 2.000 de găleți de tencuială decorativă, 4 tiruri de cărămizi, 2.000 mp de țiglă metalică și 500 de plăci de OSB.

Inquam Photos / Ovidiu Iordachi

„Trebuie să ne mișcăm FOARTE REPEDE, deoarece iarna este aproape”, a subliniat Răileanu, menționând că toate materialele sunt livrate fără adaos comercial, iar aportul echipei Vindem Ieftin constă în munca voluntară pentru centralizarea, negocierea și livrarea materialelor direct din fabrici în zonele afectate.

Furnizorii implicați în acest proiect au oferit discounturi suplimentare, înțelegând nevoia urgentă de ajutor. Cetățenii și firmele interesate să contribuie pot completa listele de materiale necesare pe site-ul Vindem Ieftin, folosind codul „SOS Galati”.

„Este de datoria noastră să acționăm cât mai repede și eficient pentru a ajuta înainte ca iarna să lovească și mai greu”, a încheiat Răileanu.