Primar bătut de amantă cu fierul de călcat. Bărbatul a obținut ordin de protecție, dar lucrurile nu au rămas așa

Publicat: 26 sept. 2024, 21:43, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Primar bătut de amantă cu fierul de călcat. Bărbatul a obținut ordin de protecție, dar lucrurile nu au rămas așa
sursa: roblogfest

Un primar din județul Vaslui a solicitat un ordin de protecție împotriva amantei sale, cu care are un copil de câteva luni, după ce a fost agresat de aceasta cu un fier de călcat. Incidentul a avut loc pe 8 septembrie 2024 și a culminat cu intervenția poliției, care a emis un ordin de protecție temporar împotriva femeii, la cererea primarului. Deși inițial bărbatul a fost hotărât să continue procesul legal, a renunțat ulterior la judecarea cauzei.

Conflictul dintre primar și amanta sa a degenerat

Neînțelegerile dintre cei doi parteneri au izbucnit pe fondul unor tensiuni personale. Femeia i-ar fi reproșat primarului că nu acordă suficientă atenție atât ei, cât și copilului lor. Conflictul a escaladat rapid, iar femeia s-a prezentat la locuința primarului pentru a-i cere socoteală.

În timpul disputei, aceasta l-a lovit pe primar cu un fier de călcat, provocându-i răni la brațul stâng. Bărbatul a fost nevoit să solicite ajutorul poliției, care a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, validat ulterior de procurori.

Cazul a fost preluat de Parchet, care a înaintat Judecătoriei cererea pentru emiterea unui nou ordin de protecție. Documentele oficiale ale Judecătoriei Vaslui arată că instanța a dispus ca femeia să păstreze o distanță de cel puțin 50 de metri față de victimă, locuința acestuia și locul de muncă al primarului, care se află la Primăria comunei respective.

De asemenea, în document se menționează faptul că agresiunea a avut loc în locuința primarului de pe strada Feroviarilor, unde femeia l-a lovit cu un fier de călcat, cauzându-i o stare de frică.

Cu toate acestea, la termenul din 13 septembrie 2024, primarul a decis să nu mai continue procedurile legale și a declarat că nu își mai susține cererea inițială înaintată de Parchet.

Amanta primarului se scuză

După incident, amanta primarului a vorbit pentru presa locală pentru a clarifica situația. Aceasta a explicat că, deși au avut o ceartă, acum s-au împăcat și nu mai există tensiuni între ei. Femeia a subliniat că nu consideră că ar putea reprezenta un pericol pentru primar și că solicitarea ordinului de protecție a fost o reacție exagerată din partea acestuia.

Într-o declarație pentru publicația Vremea Nouă, ea a spus că nu a existat nicio amenințare gravă și că relația lor a revenit la normal. Femeia a insistat că, deși s-au certat, situația s-a rezolvat și că ordinul de protecție nu mai este necesar.

“Ne-am certat, asta a fost toată treaba. Dar acum ne-am împăcat, suntem împreună și totul este bine. Care e problema că s-a cerut un ordin de protecție? Poate să ceară oricine. Așa a crezut el că trebuie să facă. Credeți că eu, uitându-vă acum la mine, aș fi putut să-i fac ceva lui? Nu l-am amenințat, nu se pune problema de așa ceva”, a declarat amanta primarului.