Marcel Ciolacu nu lasă moștenire președinția PSD: „Știe partidul mai bine ce să aleagă”

Publicat: 26 sept. 2024, 22:31, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în POLITICĂ , ? cititori
Marcel Ciolacu nu lasă moștenire președinția PSD: „Știe partidul mai bine ce să aleagă”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus joi seară, într-o emisiune televizată, întrebat dacă viitorul președinte al PSD va fi Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu, că el nu vrea să facă precum foștii președinți, care au vrut să lase pe cineva moștenire.

„Nici unul nu a reușit”, a spus liderul PSD. De asemenea, liderul PSD a transmis și un avertisment pentru viitorul președinte al PSD: „vestea rea: eu nu o să fiu Klaus Iohannis”.

„Toți foștii președinți au vrut să lase pe cineva moștenire. Nici unul nu a reușit. Mai mult, cred că colegii mei au maturitatea de a lua decizia cea mai bună, așa cum au luat-o și cu mine, pentru că voi fi un pic invidios (n.red dacă voi ajunge președinte) pe viitorul președinte, pentru că eu îi las totuși un partid schimbat, și schimbat în bine, un partid respectat, un partid condus pe alte principii, fără datorii.

În schimb, vestea rea: eu nu o să fiu Klaus Iohannis, nu o să fiu cu PNL-ul în gură și cu înjurături la adresa adversarilor politici ai PSD. Să știe că eu nu o să fac aceleași greșeli pe care le-a făcut președintele (n.red Klaus Iohannis)”, a spus Marcel Ciolacu.

Moderatoare a insistat cu întrebarea „Tudose sau Grindeanu”, iar Marcel Ciolacu a răspuns: „Decid ei. Știe partidul mai bine ce să aleagă. Eu nu eram o vedetă în PSD!”.