Marcel Ciolacu, după ce a participat la Comandamentul de urgență: Rămânem în stare de alertă!

Publicat: 30 sept. 2024, 09:45, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Marcel Ciolacu, după ce a participat la Comandamentul de urgență: Rămânem în stare de alertă!

În această dimineață, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vizitat Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundațiilor de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), unde a adus mulțumiri echipelor de intervenție care au acționat în ultimele 24 de ore. Printre acestea se numără pompieri, militari, jandarmi și polițiști, care au fost mobilizați în teren pentru a face față situației critice cauzate de inundații.

„Paza bună trece primejdia rea! Acesta este principiul pe care ne bazăm. Este esențial să acționăm profesionist și să luăm măsuri preventive pentru a proteja viețile omenești și bunurile materiale,” a declarat Ciolacu.

Un punct critic a fost la Galați, unde evacuarea preventivă a afectat peste 5.900 de persoane din zonele afectate. Ciolacu a subliniat importanța revenirii acestor oameni în siguranță la casele lor.

„Rămânem în alertă în următoarele ore pentru a ne asigura că nu vor exista probleme suplimentare,” a încheiat liderul PSD, reafirmând angajamentul autorităților de a gestiona eficient situația și de a proteja comunitățile afectate.

Redăm integral postarea realizată de Marcel Ciolacu

Am fost în această dimineață la Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundațiilor de la MAI pentru a le mulțumi tuturor celor implicați, dar mai ales echipelor de intervenție – pompieri, militari, jandarmi și polițiști care au fost în teren în ultimele 24 de ore.
Paza bună trece primejdia rea! Asta înseamnă să acționezi profesionist, să iei – preventiv – toate măsurile necesare pentru protejarea vieților omenești și a bunurilor materiale.
O situație specială a fost la Galați, unde din cauza inundațiilor recente a fost necesară evacuarea preventivă a peste 5.900 de persoane. Toți oamenii trebuie să se întoarcă acum, în siguranță, la casele lor. Rămânem în alertă și în următoarele ore, astfel încât să ne asigurăm că nu vor exista niciun fel de probleme.