Concert caritabil organizat la Costache Negri pentru ajutorarea celor afectați de inundații

Publicat: 30 sept. 2024, 20:02, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Exclusiv
Concert caritabil organizat la Costache Negri pentru ajutorarea celor afectați de inundații

Un concert caritabil de amploare va avea loc în localitatea Costache Negri, recent lovită de inundații, ca inițiativă a unui grup de oameni de bine, sprijiniți de mai mulți preoți și un cor bisericesc. Evenimentul își propune să strângă fonduri pentru locuitorii afectați, care au suferit pierderi materiale și distrugeri semnificative ale locuințelor.

Conform unor surse, concertul se dorește să aibă loc la casa memorială a lui Costache Negri din localitate, unde corul bisericesc alături de mai mulți interpreți vor interpreta o serie de cântece religioase și tradiționale, oferind un moment de alinare și solidaritate pentru comunitatea lovită de dezastru. Persoanele implicate au făcut apel la toți cei care pot contribui, fie prin donații financiare, fie prin sprijin material.

„Acest concert este un simbol al speranței și al unității noastre ca comunitate. Împreună putem ajuta familiile să-și refacă viața și să depășească această perioadă grea,” a declarat unul dintre organizatori.

Evenimentul urmează să fie programat, iar organizatorii speră că va atrage un număr cât mai mare de participanți din întreaga țară. Evenimentul își propune să aibă licitații caritabile pentru icoane și cărți vechi.