Noua Dacia Duster criticată pentru vizibilitatea redusă de pasionați auto: „Mă simt ca un liliac la volan”

Publicat: 30 sept. 2024, 20:23, de Vlad Stefan Orjan, în Auto , ? cititori
Noua Dacia Duster criticată pentru vizibilitatea redusă de pasionați auto:

Într-o postare recentă pe grupul de pasionați Dacia – Dacia Duster Trails & Technical, moderatorul grupului, Iulian Ifrim, și-a exprimat dezamăgirea față de vizibilitatea oferită de noul model Dacia Duster. După o vizită într-un showroom Dacia și o testare rapidă a SUV-ului, Ifrim a declarat: „Vizibilitatea e extrem de precară, sincer am senzația că sunt un liliac la volan. Personal pot trece peste motorizare și cutia manuală, dar nu mă pot împăca deloc cu vizibilitatea.”

Comentariile nu au întârziat să apară, mulți utilizatori împărtășind experiențe similare. Unul dintre aceștia a remarcat: „Așa am zis și eu la început. Acum, după 5000 de km, mi se pare foarte ok. M-am obișnuit cam în 2 zile. Este într-adevăr un minus față de modelul precedent, dar unul cu care te poți obișnui.”

În aceeași notă, Duster MCS a comentat cu umor: „Ai vizibilitate foarte bună, după ce o conduci câteva ore. Crede-mă, așa am zis și eu la început. Să te urci într-un G-Class sau Evoque!” Un alt comentariu similar a completat: „Se zice că conduci ca dintr-un tanc, cu vizibilitate redusă, dar după timp de conducere cică te vei obișnui.”

Deși criticile sunt prezente, pare că o parte dintre utilizatori consideră că problema vizibilității se atenuează odată cu acomodarea la noul model. Rămâne de văzut cum vor influența aceste opinii imaginea publică a noii Dacia Duster, un SUV extrem de popular în România.