Baletul politic al lui Ponta între Geoană și PSD

Publicat: 01 oct. 2024, 10:40, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Baletul politic al lui Ponta între Geoană și PSD
Baletul politic al lui Ponta între Geoană și PSD

Fostul premier și lider PSD, Victor Ponta, este disperat după imagine și, totodată, vrea cu orice preț să se întoarcă la vârful politicii românești, fapt pentru care a început să-l curteze pe Marcel Ciolacu, dar și pe… Mircea Geoană.

În goana nebună pentru a ajunge președintele României, Mircea Geoană a ajuns să apeleze la susținere chiar și la foștii lideri ai PSD pe care nu-i agrea. Astfel, la sediul de campanie al lui Mircea Geoană din strada Mircea Eliade, mai exact la etajele 8 și 10, este zilnic un adevărat pelerinaj de politicieni și oameni de afaceri.

Însă, de ceva vreme, aproape zilnic, este prezent pe Mircea Eliade fostul premier și lider PSD Victor Ponta. Cum îl consiliază Victor Ponta pe Mircea Geoană sau ce urmărește Mickey Mousse vom vedea în perioada următoare.

Cert este însă faptul că Victor Ponta, care este în prezent consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor internaționale, urmărește și un post de parlamentar PSD. Potrivit informațiilor noastre, Victor Ponta și-ar fi antamat un post de deputat pe lista PSD de la Caraș-Severin.

Cel care a tras sforile ca Mickey Mousse să devină parlamentar de Caraș-Severin este vicepreședintele Curții de Conturi a României, Ion Mocioalcă, prieten la cataramă cu Ilie Sârbu, socrul lui Ponta. Ion Mocioalcă mizează pe susținerea lui Mickey Mousse de către finul său, Silviu Hurduzeu, viitorul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Așadar, Victor Ponta joacă la două capete, cum a făcut tot timpul, adică se gudură pe lângă Geoană, dar vrea și în barca lui Ciolacu de la PSD.