INCREDIBIL. Dan Turturică merge cu galerie din TVR la audierea sa din Parlament

Publicat: 01 oct. 2024, 15:16, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
INCREDIBIL. Dan Turturică merge cu galerie din TVR la audierea sa din Parlament
INCREDIBIL. Dan Turturică merge cu galerie din TVR la audierea sa din Parlament

Scandalurile din TVR declanșate de către președintele-director general Dan Turturică, omul susținut și promovat de către șeful SPP, Lucian Pahonțu, n-au rămas fără ecou, fapt pentru care azi o să fie audiat în Parlament pentru marile sale „performanțe” manageriale de la televiziunea publică.

Aventurile financiare și patrimoniale ale lui Dan Turturică în fruntea Societății Române de Televiziune (SRTv) vor fi astăzi scanate de către membrii Comisiei de cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, condusă de useristul Iulian Bulai.

Numai că, disperat că poate zbura din fruntea TVR, omul lui Pahonțu se va prezenta în fața deputaților cu o galerie formată din reprezentanți fideli din Consiliul de Administrație, dar și de liderul de sindicat.

Scopul acestei descinderii a galeriei din TVR audierea lui Turturică este acela de a îi intimida și pune presiune pe membrii Comisiei de cultură cu scopul de a-l albi p protejatul lui Pahonțu.

A început să iasă fum negru pe coșul TVR

PUTEREA a semnalat de mai multe ori despre faptul că Dan Turturică a fidelizat prin sinecuri pe o serie de membrii ai Consiliului de Administrație (https://www.puterea.ro/cum-au-fost-fidelizati-de-finul-lui-pahontu-membrii-consiliului-de-administratie-de-la-tvr/), dar și despre faptul că TVR a ajuns agenția de voiaj a protejatului lui Pahonțu (https://www.puterea.ro/tvr-a-ajuns-agentia-de-voiaj-a-lui-dan-turturica-finul-sefului-spp-lucian-pahontu/).

Dar, astăzi, toți cei 16 membrii ai Comisiei de cultură au fost informați, în scris, de marile „performanțe” manageriale ale lui Dan Turturică de către fostul director al TVR, Ramona Săseanu (vezi documentul în facsmil). Practic, Ramona Săseanu a făcut către parlamentari o radiografie amănunțită a dezastrului managerial de la TVR  din era „Turturică”. Tic-tic, tic-tac, Turturică! A început să iasă fum negru pe coșul TVR!

SESIZARE CD TVR