La braț cu Klaus: Carmen Iohannis, apariție în fustă mini, în hotelul de la Paris FOTO

Publicat: 04 oct. 2024, 17:25, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
La braț cu Klaus: Carmen Iohannis, apariție în fustă mini, în hotelul de la Paris FOTO
foto https://www.antena3.ro/

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, se află la Paris pentru a participa la cea de-a XIX-a ediție a Summit-ului Francofoniei. Cei doi au fost surprinși în holul hotelului Le Bristol ținându-se de mână.

Klaus Iohannis a ales un costum sobru, adecvat contextului oficial, în timp ce Carmen Iohannis a optat pentru o ținută casual, compusă dintr-o fustă scurtă, albă, și un tricou gri deschis cu mâneci scurte. Această alegere vestimentară a fost surprinzătoare în contrast cu formalitatea evenimentului.

Când au fost abordați de o jurnalistă a postului Antena 3 CNN, președintele a răspuns simplu cu „Bună dimineața”, fără a oferi detalii suplimentare despre discuțiile din cadrul summitului. Carmen Iohannis a adăugat ceva cu voce joasă, însă cuvintele sale nu au fost clare.

Întrebarea jurnalistei privind temele dezbaterilor a fost întâmpinată cu o reacție scurtă din partea lui Iohannis: „Vă doresc o zi bună.” Aceasta a marcat finalul interacțiunii, evidențiind o abordare rezervată din partea președintelui.

Sursa: Antena 3 CNN