Dacia reduce din nou prețul pentru Duster 3, pe fondul cererii scăzute

Publicat: 05 oct. 2024, 19:02, de Vlad Stefan Orjan, în Auto , ? cititori
Dacia reduce din nou prețul pentru Duster 3, pe fondul cererii scăzute

Dacia continuă să ajusteze prețul SUV-ului Duster 3, coborând sub pragul de 17.000 de euro, pentru prima dată. În acest moment, modelul Duster 3 poate fi achiziționat la un preț de 16.990 de euro pentru versiunea Essential, echipată cu motorul ECO-G 100, după ce fusese anterior inclus în campania de vară.

Scăderea prețului vine în contextul în care vânzările de automobile în România au înregistrat o scădere semnificativă în ultimele două luni.

Dacia a aplicat mai multe reduceri simultane, inclusiv un discount de 810 euro din partea Renault Commercial Roumanie și o reducere suplimentară de 1000 de euro prin campania Dacia Credit, conform publicației profit.ro. Alături de Duster, și modelul electric Dacia Spring a beneficiat de o ieftinire. Prețul acestuia, lansat inițial la 16.900 de euro, a fost redus la 15.700 de euro, incluzând prima Rabla Plus, ceea ce reflectă o scădere de 1.200 de euro față de prețul de listă.

Reducerile aplicate de Dacia încearcă să combată efectele cererii scăzute și a competiției crescânde pe piața automobilelor electrice și SUV-urilor, care au afectat vânzările în ultimele luni.