Actrița Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit la Palatul Snagov

Publicat: 06 oct. 2024, 06:06, de Andrei Ceausescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Actrița Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit la Palatul Snagov

Monica Bîrlădeanu, actrița cunoscută pentru rolurile sale de succes, și medicul Valeriu Gheorghiță, cel care a coordonat campania de vaccinare împotriva COVID-19 în România, și-au unit destinele sâmbătă, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Palatul Snagov. 

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a fost intens discutată în presă în vara lui 2023, când au apărut imagini cu cei doi relaxându-se într-un jacuzzi. La acea vreme, au existat zvonuri că medicul ar fi fost încă însurat, lucru infirmat ulterior de PR-ul Monicăi Bîrlădeanu, Aprilia Ivanov. „Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, ceea ce nu este așa”, a precizat Ivanov pentru publicația Viva!, citată de digifm.ro.

Valeriu Gheorghiță a devenit o figură publică recunoscută odată cu preluarea funcției de coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 din România, în decembrie 2020. După finalizarea campaniei, a preluat conducerea Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”, consolidându-și cariera medicală.

Foto: okmagazine.ro

Monica B si Valeriu G (10) (1) jpg