Tristan Tate îl amenință pe procurorul DIICOT cu pușcăria: ”O să te înving”

Publicat: 06 oct. 2024, 14:56, de Andrei Ceausescu, în ACTUALITATE , ? cititori
Tristan Tate îl amenință pe procurorul DIICOT cu pușcăria: ”O să te înving”

Sechestrarea mașinilor de lux ale lui Tristan Tate a provocat o reacție incendiara din partea acestuia, care a folosit platformele de socializare pentru a transmite un mesaj vehement procurorului responsabil de cazul său.

După ce instanța a decis să-i restituie vehiculele, Tate a scris pe Instagram un mesaj provocator: „Voi fi primul procuror care va pune sechestru pe un Bugatti. Știu că ai spus asta. Aceasta a fost motivația reală pentru care mi-ați făcut dosar, nu-i așa? Ei bine, nu ați reușit, nu-i așa? Nu, și nici nu veți reuși vreodată. O să vă înving în dosarul pe care mi l-ați făcut, tu ești cel care ar trebui să fie după gratii.”

Această declarație vine pe fondul unei noi acuzații grave aduse fraților Tate, care includ constituirea unui grup infracțional organizat, viol și trafic de minori. Deși recent au fost reținuți timp de 24 de ore de către procurorii DIICOT, aceștia nu au reușit să obțină mandate de arestare, iar Tristan și fratele său rămân în libertate.

Pentru a sublinia „victoria” sa, Tate a publicat o serie de filmulețe pe rețelele sociale, în care își prezenta mașinile și ironiza situația. Unul dintre clipuri, în care susținea că ar putea trăi fără orice altceva, dar nu fără „mașina lui Lada”, a stârnit amuzamentul fanilor, având în vedere că cei doi frați dețin, de fapt, automobile de lux, inclusiv un Ferrari cu o valoare de peste un milion și jumătate de euro.

Recent, Tate a organizat un eveniment pentru a sărbători recuperarea mașinilor, transformând această întâmplare într-un spectacol de proporții. Deși instanța le-a restituit vehiculele, acuzațiile grave formulate de procurori rămân în continuare o problemă nerezolvată, iar viitorul fraților Tate pare incert în lumina acestor acuzații.