Simona Bucura-Oprescu deschide lista candidaților la Camera Deputaților pentru Argeș

Publicat: 07 oct. 2024, 19:12, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ALEGERI , ? cititori
Simona Bucura-Oprescu deschide lista candidaților la Camera Deputaților pentru Argeș
Foto: Facebook

PSD Argeș a depus, luni, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.
Potrivit unui comunicat transmis de organizație, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, aflată deja la al treilea mandat de deputat.

„Ne dorim o ţară în care protejăm drepturile celor din diaspora şi le oferim o şansă în plus să se întoarcă acasă. Ne dorim o ţară sigură, în care tinerii să fie feriţi de tentaţia drogurilor şi nu numai. Aceasta este România pentru care noi, echipa social-democrată, muncim şi pe care, împreună cu dumneavoastră, cu toţi argeşenii, cu toţi românii, ne dorim să o transformăm în realitate”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, citată în comunicatul PSD Argeș.

Printre cele 12 nume de pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor se mai regăsesc actualii deputaţi Remus-Gabriel Mihalcea şi Nicolae Pavelescu.

Lista pentru Senat este deschisă de senatorul Ovidiu Puiu, aflat la primul mandat. Pe poziţia a doua se află senatoarea Cristina-Mariana Stocheci, aflată la al doilea mandat, iar pe ultima poziţie, a şasea, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, liderul social-democraţilor argeşeni.

„Noi am demonstrat tot timpul că suntem o echipă unită. Am demonstrat tot timpul că dorim mai bine pentru cetăţenii judeţului şi pentru cetăţenii României. Tot timpul am vrut să fim aproape de cetăţeni şi asta vom face în continuare”, a declarat Mînzînă, citat în comunicat.