Fostul şef al finanţelor sălilor de fitness World Class a fost numit director financiar la Nuclearelectrica

Publicat: 09 oct. 2024, 12:40, de Ady Ivașcu, în ECONOMIE , ? cititori
Fostul şef al finanţelor sălilor de fitness World Class a fost numit director financiar la Nuclearelectrica

Fostul şef al finanţelor sălilor de fitness World Class va prelua de la 1 noiembrie funcţia de director financiar al Societăţii Naţionale Nuclearelectrica, singurul producător de energie nucleară din România.

Nuclearelectrica a informat investitorii la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) că funcţia de director financiar va fi preluată de la 1 noiembrie de Daniel Adam, numit pentru un mandat până la 15 februarie 2027.

Potrivit CV-ului ataşat raportului transmis Bursei, Daniel Adam a fost în perioada februarie 2014 – iunie 2015 directorul financiar al reţelei de cluburi de fitness World Class, unul dintre cei mai importanţi jucători în sectorul de health & fitness pe piaţa din România.

Daniel Adam îl va înlocui în această funcţie pe Vasile Dascălu, iar numirea s-a realizat prin Decizie a Consiliului de Administraţie, la recomandarea Comitetului de Nominalizare şi Remunerare, ca urmare a finalizării procedurii de selecţie in conformitate cu prevederile OUG 109/2011, a precizat Nuclearelectrica în raportarea către BVB.

Procedura a fost derulată de către Comitetul de Nominalizare şi Remunerare din cadrul Consiliului de Administraţie al S.N. Nuclearelectrica S.A., asistat de un expert independent.

În prezent Chief Financial Officer la Holde Agri Invest SA, Daniel Adam a fost în perioada 2007-2009 director de operaţiuni (COO) al revistelor Domus Magazin.

Într-o perioadă de criză a printului, când presa tipărită începea să dispară, Daniel Adam a fost CFO al celei mai mari tipografii, Infopress de la Odorheiu Secuiesc, specializată pe reviste premium şi publicaţii comerciale, în perioada 2009-2013.

Trebuie remarcat că a asistat achiziţia strategică în 2018 a afacerii Megapress, o altă tipografie de top.

Perioada 2019-2022 l-a găsit pe Daniel Adam CO-CEO / COO la Euro Druckservice Gmbh, lider regional de piaţă tot în domeniul tipăririi, cu afaceri de 280 de milioane de euro.

Daniel Adam are o experienţă de aproximativ 19 de ani în pozitii de top management şi management financiar şi operational, a precizat Nuclearelectrica.

Aria sa de expertiză include managementul relaţiilor cu finanţatorii, implementarea sistemelor de management financiar modern şi conducere strategică şi operaţională internaţională, cu accent pe managementul dezvoltării.

Acţiunile Nuclearelectrica erau în scădere cu 0,23% miercuri la BVB.