Accident grav în București. O mașină a plonjat de pe șosea și a căzut în Pasajul Lujerului

Publicat: 09 oct. 2024, 15:21, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Accident grav în București. O mașină a plonjat de pe șosea și a căzut în Pasajul Lujerului
sursa: Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident grav a avut loc recent în Sectorul 6 al Capitalei, când un autoturism a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit pe plafon chiar la intrarea în Pasajul Lujerului, pe linia de tramvai 41.

Accident grav la Lujerului

În urma impactului, circulația a fost blocată pe sensul de mers către Șoseaua Virtuții, iar transportul public a fost afectat, cu linia de tramvai 41 suspendată temporar. Pentru a suplini această lipsă, Societatea de Transport București (STB) a introdus o linie navetă, 641.

Potrivit martorilor prezenți la fața locului, șoferul autoturismului ar fi reușit să iasă din mașina răsturnată pe cont propriu. Totuși, autoritățile au intervenit rapid, iar Brigada Rutieră a fost anunțată printr-un apel la 112, la ora 14:07, pentru a investiga accidentul.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că șoferul a ieșit din parcarea unui centru comercial din apropiere, Plaza România, și a pierdut controlul asupra vehiculului. Mașina a trecut peste spațiul verde de lângă șosea, a lovit gardul de protecție al pasajului și a ajuns pe linia de tramvai, aterizând cu plafonul în jos. În urma acestui accident, conducătorul autoturismului a suferit răni și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Astăzi, în jurul orei 14:07, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din Sectorul 6. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul a ieşit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spaţiul verde şi lovit gardul de protecţie al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliția Rutieră a demarat o anchetă la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte care au condus la acest incident. În prezent, traficul rutier în zona afectată este restricționat pe sensul de deplasare dinspre Bulevardul Timișoara către Șoseaua Virtuții, ceea ce a creat dificultăți pentru șoferii aflați în tranzit.

”Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul rutier în zona de producere a accidentului este restricţionat pe sensul de deplasare dinspre Bd. Timişoara către şos. Virtuţii”, a mai transmis sursa citată.