Un bărbat a dat cu mașina intenționat peste fosta iubită. De ce a recurs la un asemenea gest

Publicat: 10 oct. 2024, 18:50, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Un bărbat a dat cu mașina intenționat peste fosta iubită. De ce a recurs la un asemenea gest
Un bărbat a dat cu mașina intenționat peste fosta iubită. De ce a recurs la un asemenea gest

Un incident șocant a avut loc în Constanța, unde un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a dat intenționat cu mașina peste fosta sa parteneră. Femeia a fost grav rănită în urma impactului și a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma acestui eveniment, polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva agresorului, după ce au stabilit că există un risc iminent pentru siguranța victimei. Potrivit autorităților din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, ancheta a fost declanșată în urma unei sesizări primite pe 9 octombrie, privind un accident rutier produs pe strada Arcului din municipiul Constanța.

Polițiștii din cadrul Secției 4 au investigat circumstanțele în care s-a produs incidentul și au descoperit că, de fapt, nu a fost un simplu accident, ci un act de violență deliberată.

Se pare că bărbatul a urmărit victima, care se deplasa pe partea carosabilă, și a lovit-o cu intenție, provocându-i răni serioase. Aceștia aveau o relație de concubinaj în trecut, iar polițiștii au concluzionat că există o legătură între acest fapt și atacul violent.

”Astfel, s-a stabilit că un bărbat, de 67 de ani, ar fi surprins şi accidentat, cu intenţie, o femeie care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers cu vehiculul, pe strada Arcului. Victima a fost transporată la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma probatoriului, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au întocmit formular de evaluare a riscului, întrucât s-a stabilit că victima ar fi avut o relaţie de concubinaj cu conducătorul auto. În urma evaluării, a rezultat faptul că există risc iminent şi a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care s-au stabilit măsuri de protecţie a persoanei vătămate”, au anunţat poliţiştii.

După ce a evaluat situația, poliția a întocmit un formular de evaluare a riscului și a emis un ordin de protecție provizoriu, măsura fiind impusă pentru a proteja viața și integritatea femeii.

Bărbatul a fost reținut imediat după ce polițiștii au adunat dovezi suficiente care indică intenția sa de a face rău fostei partenere. El a fost condus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cursul zilei de 10 octombrie, acesta urmează să fie prezentat în fața instanței, care va decide măsurile legale ce se impun.