PNL anunță că îl lasă pe Nelu Tătaru fără imunitate

Publicat: 11 oct. 2024, 12:23, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în POLITICĂ , ? cititori
PNL anunță că îl lasă pe Nelu Tătaru fără imunitate
Inquam Photos / Malina Norocea

Vicepreședintele PNL Virgil Guran anunță că liberalii vor vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru. „Pe el și pe Pîrvulescu îi cunosc de mulți ani. Orice poți să spui de ei, dar nu că ar fi infractori”, afirmă el.

Cei de la noi, întotdeauna, în ultimul timp, când se solicită ridicarea imunității, se votează ridicarea imunității. Și, în același timp, sunt convins că și Nelu Tătaru dorește să se facă, știu eu, dreptate acolo și să se limpezească lucrurile. Ce să spun? În general, ați văzut că nu comentăm lucrurile acestea”, a declarat Virgil Guran, la un post de televiziune.

Văd că interpretează cei care se pricep în toate felurile, dar asta o va stabili instanța. Sincer să fiu, eu îi cunosc bine, și pe el, și pe Pîrvulescu, și îi cunosc de mulți ani. Orice poți să spui de ei, dar nu că ar fi infractori”, a încheiat Guran.

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a fost pus, joi, sub urmărire penală de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). E cercetat pentru luare de mită în formă continuată de 57 de ori.

Tot DNA îl acuză, vineri, pe senatorul Eugen Pîrvulescu de instigare la infracţiunea de cumpărare de influenţă. Eugen Pîrvulescu a anunţat luni, pe 7 octombrie 2024, că părăseşte PNL Teleorman şi se alătură lui Mircea Geoană, despre care crede că va câştiga alegerile prezidenţiale.