Geely are stocuri europene de 700 de maşini, gata de livrat în România, şi va lansa două noi modele

Publicat: 13 oct. 2024, 18:24, de Ady Ivașcu, în Auto , ? cititori
Exclusiv
Geely are stocuri europene de 700 de maşini, gata de livrat în România, şi va lansa două noi modele
Geely are stocuri europene de 700 de maşini, gata de livrat în România, şi va lansa două noi modele

La o lună de lansarea oficială în România, Geely are planuri importante de dezvoltare şi va lansa două noi modele pe piaţa românească, la acest moment fiind disponibil numai SUV-ul de clasă B (mică / subcompactă) Coolray.

Geeely va lansa în România două modele noi: Starray în noiembrie şi EX5 în T1 2025

Următoarele două modele Geely care vor ajunge în România sunt SUV-urile Geely Starray și Geely EX5, model 100% electric cu o baterie de 60 kWh și o autonomie de 530 de kmSUV-ul electric are 218 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,8 secunde.

Geely Starray va fi disponibil în România începând cu luna noiembrie, a declarat, pentru Puterea.ro, Teodor Stancu, manager marketing la Geely România.

„EX5 va fi disponibil în T1 2025. Estimăm că până în luna martie putem pune primele maşini pe stradă”, a adăugat Teodor Stancu.

În prezent, modelul disponibil în România, SUV-ul Coolray, echipat cu un motor turbo pe benzină de 1,5 litri, cu patru cilindri, care dezvoltă 172 CP, este căutat în special de familiile tinere şi de cei care au un stil de condus dinamic, cel mai popular feedback fiind cel legat de performanţele motorului (care va fi şi pe Starray) şi de cutia de viteze.

Coolray nu are probleme de stocuri şi de timp de livrare la acest moment.

,,Noi avem stocuri europene de 700 de unităţi gata de livrat, gata de adus în România, multe vor fi aduse în aceste săptămâni către dealerii noştri, care vor avea atât maşini demo cât şi maşini de testdrive”, a precizat reprezentantul Geely România.

Preţurile încep de la 26.990 euro pentru Coolray şi vor urca la 35.000 de euro pentru EX5 (o estimare pentru moment).

Citeşte şi: Automobilele Geely sunt vândute oficial în România, începând de vineri, de 13 dealeri auto