Comisia juridică a Camerei Deputaţilor are un alt preşedinte, după demisia Laurei Vicol

Publicat: 14 oct. 2024, 13:29, de Vera Popa, în Justitie , ? cititori
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor are un alt preşedinte, după demisia Laurei Vicol
Inquam Photos / George Călin

Preşedinţia Comisiei juridice a fost preluată, luni de vicepreşedinta acesteia, Alina-Elena Tănăsescu, după ce deputata PSD Laura Vicol a demisionat, săptămâna trecută.

Înlcuirea Laurei Vicol a fost anunţată, luni, la începutul şedinţei comisiei, când deputaţii jurişti au discutat şi votat în favoarea ridicării imunităţii deputatului PNL Nelu Tătaru, urmărit de DNA. Laura Vicol a fost scoasă şi de pe listele PSD Dolj, pentru alegerile din 2024, în locul acesteia fiind preferat Adrian Câciu.

Într-o scrisoare trimisă colegilor din Dolj, Laura Vicol a acuzat faptul că este supusă unui linşaj mediatic şi unei campanii de denigrare:

„Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campania de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră, ci și destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte. Pentru a elimina orice falsă suspiciune aruncată în spațiul public în goana unora care așa înțeleg să-și promoveze non-valoarea, vă rog să luați act de demisia mea”.

Vezi și: Nume surpriză pe listele PSD Dolj pentru alegerile parlamentare. Ministrul Adrian Câciu – primul la Deputați, Laura Vicol – out!