PNL Olt a depus lista de candidați. Nume noi pentru Parlament

Publicat: 14 oct. 2024, 21:16, de Marian Apipie, în POLITICĂ , ? cititori
PNL Olt a depus lista de candidați. Nume noi pentru Parlament
PNL Olt a depus lista de candidați pentru Parlament. Cu o singură excepție, candidații sunt la prima participare la alegerile parlamentare

Organizația Olt a Partidului Național Liberal a înregistrat, luni, candidaturile pentru Alegerile Parlamentare 2024, fiind a doua formațiune intrată în mod oficial în cursă, în județ, după Partidul Social Democrat Unit (PSDU).

PNL Olt a depus lista de candidați pentru Parlament. Cu o singură excepție, a președintelui organizației județene, deputatul Gigel Știrbu, restul candidaților sunt la prima participare la alegerile parlamentare.

„Astăzi, Filiala PNL Olt a depus oficial lista de candidați pentru Alegerile Parlamentare din 1 decembrie 2024! Această listă reprezintă un echilibru perfect între experiență și energie nouă: oameni cu competențe dovedite, care au demonstrat că pot livra rezultate și oameni plini de entuziasm, gata să aducă un suflu proaspăt în politica românească. Suntem uniți de un singur scop: să acționăm în interesul cetățenilor și pentru binele județului Olt și al întregii țări. Credem în puterea comunității și în importanța fiecărui vot pentru viitorul nostru comun. Pe 1 decembrie, vă invităm să ieșiți la vot și să aveți încredere că vom lucra pentru comunitatea noastră, pentru fiecare dintre voi! Împreună, putem construi un viitor mai bun!“, a fost mesajul PNL Olt.

PNL Olt a depus lista de candidați pentru Parlament. Gigel Știrbu, singurul supraviețuitor

Lista PNL Olt pentru Camera Deputaților este deschisă de deputatul Gigel Știrbu, președintele organizației și singurul nume dintre candidații actuali care s-a aflat pe listă și cu patru ani în urmă (cele mai multe persoane aflate pe liste cu patru ani în urmă sunt astăzi înregimentate în PSD). Pe locul 2 este primarul localității Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu (care, în vară, a câștigat un nou mandat de primar candidând din partea PSD), pe locul 3 este Ionel Obretin, pe locul 4 – Mariana Gheorghe, pe locul 5 – Sorin Jianu, locul 6 – Adela Pantelie, locul 7 – Cristinel Rădoi, iar locul 8 – Ionuț Rădulescu.

PNL Olt a depus lista de candidați la alegerile parlamentare. Pe primul loc pe lista pentru Senat a PNL Olt se află primarul localității Studina, Marian Vasile. Locul doi este ocupat de Marius Bălașa, pe locul 3 este primarul interimar al Slatinei, Laura Giura, pe locul 4 – Victor Iacobescu, iar pe locul 5 – Radu Șurlan. Președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, a precizat că organizația își propune să obțină un rezultat mai bun decât cu patru ani în urmă (când a reușit să câștige un mandat de deputat și unul de senator), ținta fiind minimum trei mandate de parlamentar.

Citește și: PNL Dolj a depus candidaturile pentru Parlament. Ciucă a lipsit, dar e primul pe listă la Senat