Compania moldovenească HiSky a lansat primul zbor de la București la Paris, cu prețuri reduse

Publicat: 15 oct. 2024, 09:34, de Vlad Stefan Orjan, în Transporturi , ? cititori
Compania moldovenească HiSky a lansat primul zbor de la București la Paris, cu prețuri reduse

Compania aeriană moldovenească HiSky a inaugurat o nouă rută regulată de la București către Paris, devenind al treilea operator aerian care conectează direct capitala României cu aeroportul Charles de Gaulle. Biletele pentru noua cursă încep de la 59 de euro pentru un segment, oferind o alternativă accesibilă pentru călători.

Noua rută face parte din extinderea rețelei HiSky, care operează zboruri de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și alte orașe importante, permițând pasagerilor din aceste locații să ajungă la Paris cu o scurtă escală la București.

Cu o flotă de opt aeronave Airbus, compania a devenit al doilea cel mai mare operator aerian de linie din România, oferind acum zboruri către 13 destinații internaționale, printre care New York, Dublin, Tel Aviv și Barcelona.

„Pasagerii au acum o opțiune accesibilă pentru a călători la Paris, fără a fi nevoiți să aterizeze pe aeroporturi secundare, aflate la distanțe mari de oraș”, a declarat Iulian Scorpan, CEO HiSky. Cursa va opera de trei ori pe săptămână, lunea, miercurea și vinerea, cu plecare din București la ora 10:20 și retur din Paris la ora locală 13:25.