Deputatul – campion Daniel Ghiţă a părăsit barca social-democraţilor: Am fost singurul deputat PSD, care a avut curaj să demaște mafia din sportul românesc!

Publicat: 15 oct. 2024, 12:11, de Vera Popa, în POLITICĂ , ? cititori
Deputatul - campion Daniel Ghiţă a părăsit barca social-democraţilor: Am fost singurul deputat PSD, care a avut curaj să demaște mafia din sportul românesc!

Deputatul – campion mondial la K1 Daniel Ghiţă a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că a demisionat din Partidul Social Democrat: „De astăzi îmi dau demisia din PSD şi voi activa ca neafiliat în mandatul cât a mai rămas”, a anunţat Ghiţă în şedinţa de plen.

Cu trei ore înainte de a-şi anunţa demisia, Ghiţă a scris pe Facebook: „Lupt pentru toți sportivii României! Nouă lege a sportului taie furăciunile: banii publici a unor federații ilegale, care fraudează banii românilor. Banii să ajungă la sportivi, nu la mafia sportului românesc! Nihil Sine Deo”

Într-o postare anterioară, el a spus că a fost singurul deputat care a avut curajul să demaşte mafia din sportul românesc.

“Am fost singurul deputat PSD care a avut curajul să lupte în pandemie pentru poporul român, împotriva abuzurilor, unde au existat și crime împotriva umanității.

Am votat pentru poporul meu, cu conștiința, așa să-mi ajute Bunul Dumnezeu! Indiferent cât m-au hărțuit și umilit: Am luptat, și voi lupta pentru adevăr și dreptate. Singurul deputat PSD, care a avut curaj să demaște mafia din sportul românesc! Am avut curaj , nu pentru mine, ci pentru viitoarele generații de sportivi. Cum credeți că a fost apreciată munca mea ? Fără frică!”, a scris Ghiţă