PNL Buzău și-a prezentat lista candidaților pentru alegerile parlamentare

Publicat: 15 oct. 2024, 16:16, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
PNL Buzău și-a prezentat lista candidaților pentru alegerile parlamentare

Partidul Național Liberal (PNL) Buzău a depus oficial marți, 15 octombrie 2024, listele de candidați pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 1 decembrie. Organizația județeană a PNL a făcut publică echipa propusă pentru Senat și Camera Deputaților, care va reprezenta Circumscripția electorală nr. 10 Buzău.

Echipa PNL Buzău este formată din persoane cu experiență în domenii variate, de la economie la educație și justiție. Acești candidați și-au asumat responsabilitatea de a reprezenta interesele cetățenilor și de a contribui la modernizarea și dezvoltarea județului în următorii patru ani.

„Venim în fața buzoienilor cu o echipă de oameni serioși și hotărâți, dornici să pună umărul pentru a aduce o schimbare în bine în viața locuitorilor județului Buzău. Ne propunem să fim o voce puternică în Parlament și să susținem proiecte care să contribuie la dezvoltarea economică și socială a județului”, a declarat Adrian Mocanu, președintele PNL Buzău.

Candidații PNL Buzău pentru Senat:

  1. Claudia Benchescu-Pecingină – Economist
  2. Georgian Calotă – Jurist
  3. Vasile Dobre – Jurist
  4. Mariana-Eliza Vieru – Economist
  5. Alexandru Burlacu – Mecanic, mecanică fină și optică

pnl buzau

Candidații PNL Buzău pentru Camera Deputaților:

  1. Adrian Mocanu – Economist
  2. Silviu-Laurențiu Roșioru – Economist
  3. Marieta Boloș – Inginer, profesor
  4. Adrian Zoican – Medic
  5. Ștefan Torcărescu – Profesor
  6. Constantin Mircică – Profesor
  7. Ion-Mircea Onetz – Inginer silvic
  8. Marian-Cosmin Lazăr – Inginer
  9. Gicu-Gabriel Dragomir – Agent de poliție

PNL Buzău își propune să continue inițiativele care au adus rezultate concrete pentru comunitate și să ofere soluții reale pentru problemele județului. Alegerile parlamentare din decembrie reprezintă o oportunitate pentru cetățeni de a susține o echipă dedicată și pregătită să reprezinte interesele Buzăului în Parlamentul României.