Consilierele lui Grindeanu s-au bătut pentru sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu

Publicat: 16 oct. 2024, 08:49, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Consilierele lui Grindeanu s-au bătut pentru sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu
Mîndrescu out de la transporturi doar 4 secretari de stat vor rămâne de la 1 ianuarie

La începutul acestei săptămâni, două consiliere de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii s-au încăierat în anticamera ministrului Sorin Grindeanu dintr-un motiv incredibil. 

PUTEREA a semnalat ieri că două consiliere de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii s-au luat la bătaie în anticamera ministrului „sultan” Sorin Grindeanu (https://www.puterea.ro/bataie-de-pomina-la-usa-lui-grindeanu-intre-doua-consiliere-de-la-ministerul-transporturilor/). Este vorba despre Adina Oprea, de la Corpul de control al Ministerului, și Marilena Gubendeanu, absolventă a unei facultăți de litere din Pitești, care în prezent este consilier la Serviciul Monitorizare Proiecte, Direcția Generală Programe Europene Transport, dar și membru în Consiliul de conducere al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).

Între două nu te plouă…

Motivul pentru care cele două consiliere s-au luat la bătaie este unul incredibil. În prima fază s-au luat la harță pornind de la faptul că Adina Oprea are mai mare trecere, chiar și în afara orelor de program, decât Marilena Gubendeanu la, atenție, sforarul „Vuitton” al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu. Imediat, Marilena Gubendeanu a contrazis-o pe Adina Oprea, adică a încercat să-i explice cum că ea are mai mare intrare la sforarul Vuitton. Și de la această contrazicere n-a mai fost decât un pas până la păruială și bătaie ca la K1, fiind cu greu despărțite de consilierii ministrului și oamenii de la pază. Însă, după această bătaie ca la K1, sforarul „Vuitton” al Transporturilor ar trebui să lămurească care dintre cele două războinice are mai mare trecere la el, ca …deh niciuna să nu rămână, „sărut mâna”, cu onoarea nereperată și chiar să nu mai existe o doua sau a treia rundă de K1! Dar, când  sforarul „Vuitton” nu va mai fi la Ministerul Transporturilor, și nu mai e mult timp, oare cele două consiliere se vor mai bate pentru Mîndrescu?