Cristian Popescu Piedone își declară sprijinul pentru Giurgiu și echipa PSD în campania electorală

Publicat: 16 oct. 2024, 09:50, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Cristian Popescu Piedone își declară sprijinul pentru Giurgiu și echipa PSD în campania electorală

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 din București, și-a anunțat intenția de a sprijini echipa PSD și pe Marian Mina în campania electorală pentru alegerile din 1 decembrie. Conform unei postări pe Facebook, Piedone a subliniat legătura strânsă pe care o are cu județul Giurgiu, menționând că aceasta a fost o zonă în care a activat în ultimul său mandat de primar.

Piedone a evidențiat caracteristicile comunității giurgiuvene, descriind-o ca fiind locuită de oameni cinstiți și harnici. Aceasta a fost motivul pentru care a ales să se alăture echipei PSD, cu scopul de a reda locuitorilor din Giurgiu „onoarea, demnitatea și curajul”.

Primarul a subliniat nevoia de a reprezenta vocile celor simpli și necăjiți, care, în opinia sa, nu beneficiază de atenția meritată în spațiul public. „Eu am să o fac! Îi voi reprezenta în Senatul României și voi fi vocea lor în Parlament!”, a declarat Piedone, arătându-și hotărârea de a aduce problemele comunității în fața autorităților.

Un alt punct important abordat de Piedone a fost abuzul și tirania pe care le-a observat în județul Giurgiu, unde a acuzat că au fost înregistrate acte de vandalism asupra materialelor de campanie ale competitorilor politici. „Banerele competitorilor politici sunt distruse și furate sub ochii autorităților”, a afirmat el, subliniind o atmosferă de intimidare care afectează desfășurarea alegerilor.

Cristian Popescu Piedone a reafirmat angajamentul său de a combate orice formă de aroganță și abuz. „Rămân al Dumneavoastră! Cu dragoste și respect,” a încheiat Piedone, lăsând deschisă posibilitatea ca alegătorii să se simtă susținuți în fața provocărilor cu care se confruntă.

Această declarație subliniază atât preocupările lui Piedone față de viitorul județului Giurgiu, cât și dorința sa de a colabora strâns cu echipa PSD pentru a promova interesele comunității. Cu o viziune centrată pe redobândirea demnității cetățenilor, Piedone își propune să devină o voce puternică în Parlamentul României.