Presupusul fiu secret al Regelui Charles lovește din nou. Cere test de paternitate

Publicat: 19 oct. 2024, 12:51, de Corina Oprea, în Internațional , ? cititori
Presupusul fiu secret al Regelui Charles lovește din nou. Cere test de paternitate
Presupusul fiu secret al Regelui Charles lovește din nou. Cere test de paternitate

Simon Charles Dorante-Day, un australian născut în Marea Britanie, a devenit cunoscut la nivel internațional datorită declarațiilor sale controversate, conform cărora ar fi fiul secret al Regelui Charles al III-lea și al Reginei Camilla. Deși această poveste a stârnit multe controverse și speculații, Dorante-Day rămâne ferm în convingerile sale și își susține cu tărie dreptul la adevăr.

Fiul Regelui Charles vrea dreptate

Dorante-Day s-a născut pe 5 aprilie 1966, în orașul Portsmouth din Marea Britanie, iar la vârsta de opt luni a fost adoptat. Acum, la 58 de ani, bărbatul susține că a aflat despre adevărata sa origine de la bunica sa adoptivă, care i-ar fi mărturisit, pe patul de moarte, că el este copilul biologic al Regelui Charles și al Reginei Camilla. Potrivit lui Simon, bunica sa a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a, ceea ce, în opinia lui, i-ar conferi credibilitate dezvăluirilor acesteia.

Pe lângă mărturisirea bunicii sale, Dorante-Day aduce și alte argumente pentru a-și susține povestea. El afirmă că Regele Charles, în perioada imediat următoare nașterii sale, ar fi fost trimis la studii în Australia, iar Camilla ar fi lipsit din atenția publicului timp de câteva luni.

Conform teoriei sale, acesta ar fi fost momentul în care cuplul regal a călătorit în Australia, loc unde Simon a fost crescut până la adopție. Acest detaliu temporal este prezentat de Dorante-Day ca un indiciu cheie în povestea sa.

„De aceea, soția mea, dr. Elvianna, și cu mine credem că un test de paternitate în patru direcții este singura modalitate de a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna. După 58 de ani, adevărul trebuie expus”, a spus bărbatul.

De asemenea, Dorante-Day atrage atenția asupra asemănărilor fizice dintre el și presupușii săi frați vitregi, prinții William și Harry, afirmând că există trăsături comune evidente. El a publicat recent pe rețelele de socializare o postare în care vorbește despre aceste asemănări, sugerând că tensiunile dintre cei doi prinți ar putea fi parțial legate de existența unui frate nedezvăluit.

Simon crede că singura modalitate de a pune capăt speculațiilor și de a afla adevărul ar fi un test de paternitate în patru direcții, implicându-i pe el, William, Harry și Regele Charles.

Bărbatul susține că, deși istoria oficială indică faptul că Regele Charles și Camilla s-ar fi cunoscut în perioada când aveau în jur de 20 de ani, ei s-ar fi întâlnit, de fapt, în adolescență. Dorante-Day se întreabă de ce această informație ar fi fost ascunsă, dacă nu ar exista un motiv serios pentru a o ține departe de public.

„Am dreptate, de ce să ascundă data reală a când s-au întâlnit pentru prima dată? Dacă nu există un motiv anume”, a mai spus bărbatul.

În plus, Simon afirmă că nu doar el seamănă cu Familia Regală, ci și copiii săi prezintă trăsături similare cu descendenții Prințului William. Acest detaliu întărește convingerea sa că există o legătură biologică între el și membrii Casei Regale britanice.

Dorante-Day nu s-a limitat doar la declarații publice și intenționează să ia măsuri legale pentru a forța realizarea unui test de paternitate care să confirme sau să infirme legătura sa cu Regele Charles. El afirmă că are dovezi că Regina Camilla ar fi avut grijă de el în primele opt luni de viață, până la adopția sa, iar acest detaliu joacă un rol esențial în cazul pe care dorește să-l construiască.