„Winnetou” va fi deputat de Tulcea

Publicat: 19 oct. 2024, 13:42, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
„Winnetou” va fi deputat de Tulcea
„Winnetou” va fi deputat de Tulcea

Pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024 au apărut pe locurile eligibile din județe o serie de candidați supriză de la PUSL și una dintre aceste surprize este la Tulcea.

În urma trocului politic cu PSD, partidul fondat și controlat de Dan „Felix” Voiculescu- PUSL, va avea 15 candidați pe locuri eligile pe lista PSD pentru Camera Deputaților și Senat. Oarecum surprinzător, lista PSD Tulcea pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Sergiu- Mircea Constantinescu, nimeni altul decât soțul prezentatoarei de la Antena 1, Alessandra Stoicescu.

Ceea ce se știe mai puțin despre viitorul deputat de Tulcea este faptul că acesta lucrează de peste 25 de ani în trustul patronat de Dan „Felix” Voiculescu, fiind cunoscut sub numele de „Winnetou” ca urmare a părului lung asemănător eroului apaș din filmele americane ecranizate după romanele lui Karl May.

Mai mult, „Winnetou” și Alessandra Stoicescu sunt finii cuplului Gabriela Firea-Florin Pandele. Așadar, „Winnetou” va reprezenta, în următorii patru ani, județul Tulcea în Camera Deputaților și, vrând-nevrând va trebui să se împrietenească, ca-n filme, cu „Old Shatterhand” de Tulcea, adică cu baronul PSD Horia Teodorescu.