Cristian Popescu Piedone: „Nu vă clădiți viitorul pe dușmănie și ură!” (Video)

Publicat: 19 oct. 2024, 18:06, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ALEGERI , ? cititori
Cristian Popescu Piedone: „Nu vă clădiți viitorul pe dușmănie și ură!” (Video)
Foto: captură video Facebook

Sâmbătă, în jurul prânzului, edilul în funcție al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a întâlnit cu un grup de tineri susținători ai PSD din sectorul pe care îl gospodărește .

În stilul său specific, relaxat, edilul le-a transmis câteva dintre gândurile sale referitoare la modul cum ar trebui să se desfășoare competiția politică.

Ideea centrală a fost aceea că nu este vorba de o dușmănie, ci doar de o competiție din care cetățenii ar trebui să fie principalii beneficiari.

Social democrația înseamnă să lăsăm liberul arbitru să funcționeze. De aceea, vă rog respectuos să rețineți că nu avem adversari politici. Liberalii, AUR, USR, toate celelalte formațiuni politice sunt doar competitorii noștri. Nu vă clădiți viitorul pe dușmănie și pe ură! Clădiți-l pe simbioză și pe armonie!”, a subliniat Cristian Popescu Piedone.

În optica edilului de la Sectorul 5, pentru a putea construi e nevoie de pace.

Noi nu avem adversari politici. În clipa în care dai în cineva, și acel cineva va da în tine. Oamenii s-au săturat de războaie, vor construcții. Iar o construcție nu se face pe timp de război, se face doar pe timp de pace. Dacă vor înțelege toate formațiunile politice să se unească pentru București, pentru România, pentru țară, înseamnă că voi nu ați stat astăzi în stradă să convingeți unu, doi, zece, o mie de cetățeni să vă acorde încrederea. Nu le promiteți marea cu sarea! Nu-i dezamăgiți! Această contabilitate nu stă nici la mine, nici la dumneavoastră. Stă la cetățeni, care, repet, s-au săturat de războaie.

Cel mai bun să câștige, prin programe electorale, prin program de guvernare, prin program de conducere a acestei țări. Degeaba ne batem, degeaba ne insultăm, nu se alege nimeni cu nimic!”, a mai arătat Cristian Popescu Piedone