Tranzacție în centrul Capitalei: s-a vândut spațiul fostului magazin Eva

Publicat: 21 oct. 2024, 11:16, de Andrei Ceausescu, în Imobiliare , ? cititori
Tranzacție în centrul Capitalei: s-a vândut spațiul fostului magazin Eva

Bluehouse Capital a finalizat vânzarea spațiului fostului magazin Eva, situat în centrul Bucureștiului, către un investitor local. Tranzacția, evaluată la aproximativ 8 milioane de euro, a fost anunțată luni într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Proprietatea, amplasată strategic pe bulevardul Magheru, se întinde pe o suprafață închiriabilă de 1.700 de metri pătrați și este ocupată de lanțul de retail Mega Image. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară SVN România.

„Observăm un apetit crescut din partea investitorilor pentru proprietăți închiriate pe termen lung de operatori din sectorul food-retail”, a declarat Eduard Beuran, reprezentant SVN România. „Atât lanțurile internaționale, cât și jucătorii locali continuă expansiunea, oferind randamente atractive pentru investitori.”

SVN România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară din România, are o prezență internațională prin cele peste 200 de birouri în opt țări și o echipă de peste 2.100 de consultanți imobiliari.