Confirmare. Vicepreședintele PSD, Elisabeta „Uța” Lipă, este în vizorul DNA

Publicat: 26 oct. 2024, 15:17, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Confirmare. Vicepreședintele PSD, Elisabeta „Uța” Lipă, este în vizorul DNA

Ingineriile financiare și patrimoniale „țesute” de vicepreședintele PSD, pensionara MAI Elisabeta „Uța” Lipă, la Agenția Națională pentru Sport (ANS) și Federația Română de Canotaj (FRC) au ajuns să fie scanate de către DNA.

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că președintele Agenției Naționale de Integritate (ANI), controversatul Ionel Moise „Ariel”, a mușamalizat situațiile clare de incompatibilitate în care s-a aflat și se află Elisabeta „Uța” Lipă (https://www.puterea.ro/seful-ani-ionel-moise-ariel-nu-se-dezminte-a-albit-o-iar-pe-vicepresedinta-psd-elisabeta-uta-lipa/).

DNA despre Lipă: „Nu vă putem confirma sau infirma existența vreunui dosar penal, în lucru”

Dar, după ce Moise „Ariel” de la ANI a albit-o pe „Uța” Lipă, DNA a început să o scaneze pe vicepreședinta PSD și PUTEREA a semnalat, în premieră, acest mic-mare amănunt (https://www.puterea.ro/bomba-dna-confirma-ca-deschis-dosar-penal-impotriva-elisabetei-uta-lipa/). Mai mult, ieri, DNA a confirmat voalat pentru PUTEREA că „Uța” Lipă este scanată de procurorii anticopție. „Vă transmitem că nu vă putem confirma sau infirma existența vreunui dosar penal, în lucru, care să vizeze aspectele semnalate de dvs”, se menționează în răspunsul DNA pentru PUTEREA privind existența unui dosar/dosare pe numele Elisabetei Lipă (vezi documentul în facsimil). Așa că, tic-tac, tic-tac, „Uța” Lipă! A început să iasă fum negru pe coșul de la ANS!

RASPUNS DNA