Sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, a prelungit la RAR iar huzurul „Pufu”-lui și al „Oiței”

Publicat: 27 oct. 2024, 13:14, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, a prelungit la RAR iar huzurul „Pufu”-lui și al „Oiței”

Sforarul „Vuitton” al Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, a regizat iar un aranjament la Registrul Auto Român (RAR) unde este și administrator.

„Pufu” și „Oița”, pe pilotul automat al sforarului ”Vuitton”

La sfârșitul acestei săptămâni, cei cinci membri ai Consiliului de Administrației de la RAR (https://www.rarom.ro/?page_id=269), dirijați de sforarul „Vuitton” al Transporturilor, chiar dacă președintele este Dorin-Costel Ștefan, vătaful de la ARR, au prelungit, cu încă cinci luni, mandatul de director general al agronomului Mihai Alecu „Pufu”. Totodată, a fost prelungit, tot, cu cinci luni, și mandatul de director economic al Alinei „Oița” Niță, pupila baronului liberal Iulian Dumitrescu „Lamborghini”. Astfel, din august 2023, Mihai Alecu „Pufu” este la al cincelea mandat provizoriu de director general al RAR.

Mihai Alecu-„Pufu”, demis de Grindeanu, promovat de Mîndrescu

Actualul director general al RAR, Mihai Alecu-„Pufu”, este un răsfățat al funcțiilor de șef la instituțiile din domeniul rutier de la Ministerul Transporturilor. El a deținut în trecut funcțiile de director general al Autorității Rutiere Române (ARR) și șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). Suprinzător este faptul că Mihai Alecu-„Pufu” a fost demis de la conducerea ISCTR de actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, iar, urlterior, a fost promovat la conducerea RAR de către sforarul „Vuitton” al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu. Acest lucru demonstrează că Sorin Grindeanu este ministru doar pe hârtie, că, în realitate, ministrul este condus de sforul „Vuitton” Bogdan Mîndrescu.

Rețeta lui „Pufu” de la ARR: Fiul a dat, tata a luat, fiul fie binecuvântat

Ceea ce s-a cam uitat este faptul că Mihai Alecu-„Pufu” cât timp a fost directorul general al ARR s-a remarcat prin faptul că a dispus transmiterea cu titlu gratuit a unui automobil al instituţiei pe care o conduce către Primăria Odobești condusă la aceea vreme de tatăl său Niculae Alecu. Astfel spus,fiul a dat, tatăl a luat, fiul să fie binecuvântat că deh …tot a fost gratis. De asemenea, cât timp a fost director general la ARR, Mihai Alecu „Pufu” a dispus mutarea sediului ARR Bucureşti Ilfov din centrul Capitalei, dintr-un imobil în care plătea o chirie de 4.000 euro pe lună, la Casa Presei, într-o locaţie unde plăteşte 12.000 euro chirie pe lună. Pentru cheltuielile cu mutarea mobilierului, arhivei şi bunurilor mobile ale ARR Bucureşti -Ilfov, instituţia mamă a mai scos din buget încă 46.000 lei conform facturii întocmită de compania Blexy Move SRL.