Un avion s-a prăbușit în regiunea Stavropol din Federația Rusă. La momentul prăbușirii avionului, la bord se aflau zece persoane.

Avionul cu mai mulți pasageri s-a prăbușit în apropierea autostrăzii, în apropierea stației Suvorovsk, regiunea Stavropol din Rusia, potrivit canalului rus de Telegram, Baza.

La bordul avionului prăbușit se aflau opt parașutiști care plănuiau să sară în timpul unui zbor de antrenament. Aeronava și-a pierdut forța portantă și a încercat o aterizare de urgență, care a reușit doar în parte, în sensul că avionul a fost serios avariat, dar pasagerii au rămas în viață.

Potrivit ultimelor date, la bordul avionului AN-2 se aflau 10 persoane, inclusiv doi piloți și opt parașutiști. Nu au fost victime, dar mai mulți parașutiști au avut nevoie de asistență medicală.

În Rusia mai multe incidente aviatice au avut loc în ultimul timp, implicând însă elicoptere

Pe 27 octombrie, un elicopter rusesc Mi-28 s-a prăbușit în apropierea Peninsulei Crimeea. Acesta a căzut în mare în zona golfului Kerci. În urma accidentului doi piloți au murit. Doar trupul unuia dintre ei a fost găsit, iar celălalt a fost dat dispărut.

Pe 26 octombrie, un elicopter rusesc Mi-2 s-a prăbușit în regiunea Kirov. Patru persoane au murit, iar cadavrele lor nu au fost găsite imediat.

În septembrie, un elicopter Robinson R66  s-a prăbușit în regiunea Amur din Federația Rusă. Presa locală a relatat că la bord se afla pilotul și doi pasageri. Elicopterul efectua un zbor neînregistrat în regiunea Amur, după cum scria la vremea respectivă „RIA Novosti”, citând informații de la Ministerul Situațiilor de Urgență.