Dr. Cătălin Apostolescu, eliberat din funcția de manager al Institutului ”Matei Balș”

Publicat: 28 oct. 2024, 16:14, de Magda Marincovici, în ACTUALITATE , ? cititori
Dr. Cătălin Apostolescu, eliberat din funcția de manager al Institutului ”Matei Balș”

Doctorul Cătălin Apostolescu a fost eliberat din funcție de manager al  Institutului ”Matei Balș” și  a fost numit interimar directorul medical, dr. Adrian Marinescu, a anunțat Ministerul Sănătății.

”Eliberarea din funcția de manager al Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” a dr. Cătălin Apostolescu s-a facut în conformitate cu prevederile art. 184 alin. (1) lit p) din Legea nr. 95/2006.

Potrivit prevederilor legale menționate, contractul de management încetează “în cazul existenței a 3 luni consecutive de plăți restante, a căror vechime este mai mare decât termenul scadent de plată, respectiv a arieratelor, în situația în care la data semnării contractului de management unitatea sanitară nu înregistrează arierate”,  a precizat Ministerul Sănătății.

”Dorim să facem spitalul să funcționeze și să mențină aceleași criterii de performanță ca și până acum”, spunea dr. Aposteolescu în februarie 2021, când a fost numit manager.
În funcția de manager intermiar  a fost numit directorul medical al Institutului dr. Adrian Marinescu  , mai transmite Ministerul Sănătății.