Regal culinar la Hala Laminor
Timp de trei zile, între 16 și 18 noiembrie, expoziția FoodService & Hospitality Expo 2024 va reuni peste 250 de expozanți români, 60 de expozanți străini și 4 pavilioane de țară. Pe o suprafață de 25.000 de metri pătrați, în Hala Laminor din București, vizitatorii vor putea explora perspective globale și tendințe internaționale adaptate pieței locale din domeniu.
Expoziția din Hala Laminor oferă un spațiu ideal pentru networking, atât pentru cei care doresc să-și extindă portofoliul de contacte, cât și pentru cei care caută noi oportunități de colaborare.
“FoodService & Hospitality Expo 2024 aduce împreună liderii industriei într-un mediu în care ideile prind viață. Este o experiență completă, creată pentru a conecta oamenii și a transforma afacerile, iar pavilioanele internaționale adaugă o notă globală expoziției, permițând participanților să se inspire din soluții și modele de succes implementate în alte piețe și adaptabile la cerințele locale”, a declarat Silvia Ion, co-organizatoarea evenimentului.
“Am pus la dispoziția expozanților platforma ideală pentru a conecta profesioniștii din HoReCa și Retail, într-un spațiu dedicat inovației. Misiunea noastră este să devenim târgul de referință în Europa Centrală și de Est, unde parteneriatele durabile și noile oportunități de dezvoltare conturează viitorul Food în Horeca și Retail”, a detaliat Odai Shhab, co-organizator al evenimentului.
Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor putea urmări demonstrații live, realizate de renumiți chefi și mixologi români și internaționali sau sesiuni de workshop pe teme variate: de la tendințe de design interior în HoReCa, la inovații în tehnologie pentru sectorul ospitalității.
Printre punctele de atracție ale expoziției se află și standul Carmolimp. După ce a dus micii românești pe Broadway, Carmolimp aduce ciorbele în centrul capitalei. Timp de 3 zile, în cadrul expoziției din Hala Laminor, Carmolimp oferă courtesy food tuturor partenerilor și expozanților.
“Mâncarea este un mod de a ne aduce mai aproape unii de alții. Știți că și la New York am vrut să dăm micii gratis, dar nu s-a putut. De data aceasta, conceptul ready to heat a căpătat o asemenea amploare în mai puțin de un an, încât acesta este felul nostru de a ne arăta recunoșința, dar și de a demonstra încă o dată cât de gustoasă și de sănătoasă e mâncarea de la Carmolimp”, spune Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp.
Și pentru că după o ciorbă se simte nevoia unui desert, OmniaGusti își așteaptă vizitatorii.
„La standul OmniaGusti vin bucătari și cofetari de renume, atât internaționali cât și autohtoni. Am gândit un concept care să ne reprezinte întocmai, fiind dedicat tuturor categoriilor de business din această industrie. Și pentru că întelegem nevoile clienților noștri, vom vorbi de food waste, de eficiența în producție și de bucuria de crea gusturi noi, iar toate se vor completa într-un spațiu extrem de prietenos gândit și creat din respect pentru partenerii noștri”, spune Marian Anghel, owner OmniaGusti.
Programul manifestărilor din cadrul expoziției este următorul:
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
• Ceremonia de deschidere
• Semifinala Arena Bucătarilor 2024
• Workshop Social Media
• Demonstrații Culinare & Cocktail Shows
Duminică, 17 Noiembrie 2024
• Finala Arena Bucătarilor 2024
• Workshop-uri investiții majore & construcția și decorarea unui restaurant
• Demonstrații Culinare & Cocktail Shows
Luni, 18 Noiembrie 2024
• Concurs Dessert Journey: Ephemeral Sweets & The Romanian Pizza Challenge
• Workshop francize & trenduri în ospitalitate
• Demonstrații Culinare & Cocktail Shows