Videochatistele, ca ciupercile după ploaie în Parlament. Cine este candidata de la USR care a eclipsat-o pe senatoarea POT
Din noul Parlament al României fac parte și nume sonore din industria de videochat. Pe lângă senatoarea POT, Valentina Aldea, care a activat în industria videochatului, un nou nume atrage atenția. Este vorba, mai exact, de candidata la Camera Deputaților din partea USR, Mariana Gîrbaciu, care nu a prins un loc de parlamentar. Gurile rele spun că ar face videochat, după ce ar fi vizionat imaginile compromițătoare cu blonda de la USR.
Candidata USR apare în aceleaşi ipostaze lascive, dar lipsesc (deocamdată) secvenţele video, cum au apărut în cazul senatoarei POT Valentina Aldea. Imaginile care circulă în mediul online o arată pe aceasta în ipostaze considerate nepotrivite pentru un politician, ea expunându-și părțile intime.
Mariana Gîrbaciu: „Vă mulțumesc pentru pozele «create», arăt mai bine ca în realitate!“
La fel ca în cazul Valentinei Aldea, Gîrbaciu a negat autenticitatea imaginilor, motivând că acestea au fost create cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, aceasta nu a ratat ocazia și le-a mulțumit celor care ar fi realizat astfel de poze cu ea, în ipostaze sexy, spunând că au făcut-o să arate mai bine cu ajutorul tehnologiei.
„Intrarea în politică nu e așa simplă! Are unele avantaje, dar mai multe dezavantaje. Unul din ele este că oamenii fabulează cu ajutorul tehnologiei! Vă mulțumesc pentru pozele «create», arăt mai bine ca în realitate!“, a fost mesajul Marianei Gîrbaciu, pe Facebook.
Cu toate acestea, Mariana Gîrbaciu a avut grijă să-şi restricţioneze contul de TikTok şi să şteargă numeroase fotografii de pe contul de Facebook, pe care, probabil, le considera compromiţătoare. Pe profilul ei de Facebook apare că este „Consultant Nutritie si principii alimentare sanatoase“ şi reprezentant Herbalife.
Parlamentul României, îmbogățit cu încă o videochatistă
Chiar dacă Mariana Gîrbaciu nu a reușit să prindă un loc în Parlament, un lucru e cert, Valentina Aldea, senatoarea POT, a reușit. La rândul ei, și aceasta ar fi activat în industria videochatului, însă atât partidul, cât şi viitoarea senatoare spun că imaginile sunt false. Tânăra de 36 de ani, care s-a prezentat ca antreprenoare, a avut poziţia 11 pe buletinul de vot.
Aldea, cunoscută în trecut sub numele de Justinn Jade, s-a făcut remarcată în mediul online pentru activitatea sa de videochat, iar acum își promovează isprava pe platformele de socializare ca pe o misiune de „român plin de curaj, decență și profesionalism”.
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Valentina Aldea a detaliat viziunea sa despre cum ar trebui să arate România, susținând că „misiunea de român poate fi împlinită cu oameni tineri, care se implică plini de curaj, decență și profesionalism”. De asemenea, ea a adăugat că România trebuie să avanseze în dezvoltare, dar într-un mod care să conducă spre „armonie între oameni, natură și mediul înconjurător”.
Totuși, activitatea sa anterioară în industria videochatului a stârnit controverse, mai ales în contextul în care imagini provocatoare din trecutul său continuă să circule pe rețelele de socializare.
O pată pe imaginea României
Parlamentul este mai mult decât un loc de luare a deciziilor; este o oglindă a valorilor și speranțelor unei națiuni. Alegerea unor figuri controversate, precum Valentina Aldea (POT) și Mariana Gîrbaciu (USR), a ridicat semne de întrebare despre standardele morale ale celor care ne reprezintă.
Aleșii sunt modele pentru societate, iar trecutul lor, indiferent cât de personal este, devine o reflecție asupra instituției. Activitățile asociate cu industria videochatului, chiar dacă negate, afectează imaginea Parlamentului și încrederea cetățenilor. În acest gen de situații, România, ca țară, se alege cu o pată pe imaginea ei.
Mariana Gîrbaciu, drept la replică pentru Puterea
”Știrile care susțin că apar într-o serie de fotografii de pe internet cu o femeie îmbrăcată sumar care face videochat și se promovează pe rețeaua OnlyFans, sunt FALSE. Nu am cont pe nicio rețea de videochat sau altă rețea cu conținut pentru adulți. O televiziune profesionistă ar fi verificat veridicitatea imaginilor și ar fi contactat persoana în cauză înainte de a difuza în mod repetat o știre falsă care aduce un prejudiciu major de imagine. Sunt mamă a două fețițe de 12 și 8 ani, am propria afacere și sunt o membră activă a filialei USR Vrancea.
Implicarea în politică a venit din dorința de a schimba sistemul de educație și sistemul de taxare a afacerilor din România. Este dificil și nedrept ca o femeie care îndrăznește să se implice politic în România să fie ținta știrilor false. Vă solicit ștergerea știrilor false de pe siteul https://www.puterea.ro și publicarea dreptului la replică pe postul de televiziune, altfel voi acționa în judecată societatea România TV. Vă mulțumesc!”