Nunți anulate sau amânate, cu doar câteva zile înainte. „Cum reușim să mutăm totul? Furie, furie, furie. Și lacrimi. Și iar furie și neputință”

Publicat: 29 sept. 2021, 13:45, de Mihaela Verdes, în ACTUALITATE , ? cititori
Nunți anulate sau amânate, cu doar câteva zile înainte. „Cum reușim să mutăm totul? Furie, furie, furie. Și lacrimi. Și iar furie și neputință”
nuntă

Nunțile și botezurile sunt din nou interzise în multe localități, din cauza valului patru al pandemiei. Mulți dintre cei care aveau aceste evenimente programate sunt deja la a doua amânare. Și anul trecut s-au amânat multe evenimente din cauza coronavirusului.

Chiar și limitarea numărului de participanți, cu certificat verde sau cu teste Covid pe care trebuie să le facă nevaccinații, au dus la amânarea sau anularea evenimentelor.

În această situație, mulți tineri pierd banii dați avans. Ca să nu mai vorbim de felul în care li se dă viața peste cap.

„Cum reușim să mutăm totul? Furie, furie, furie. Și lacrimi. Și iar furie și neputință”

O tânără scrie pe Facebook că, din cauza pandemiei, a amânat pentru anul viitor nunta programată peste câteva zile:

„Totul era pregătit pentru sâmbătă, 2 octombrie. Doar că rata de incidență a trecut de 6 la mia de locuitori în localitatea unde aveam nunta. Surpriză! Amânăm pentru anul viitor.

Mi-a fugit pământul de sub picioare când m-au sunat de la local să îmi spună că suntem nevoiți să amânăm pentru anul viitor.

Ce facem? Pe cine sunăm prima dată? Cum reușim să mutăm totul? Furie, furie, furie. Și lacrimi. Și iar furie și neputință. Ce poți să faci? Ne-am repliat cât de rapid am putut, am contactat toți invitații, fotograf, dj etc.

E nedrept. Cei mai mulți invitați sunt vaccinați. Iar restul s-ar fi testat, erau toți informați, toată lumea era ok cu treaba asta.

115 persoane, nuntă în aer liber. Nu 5000 de oameni, nu în spațiu închis. Ce-i drept, niciunul dintre noi nu face parte din „echipa câștigătoare”. Și nici nu organizam un congres.

Mai încercăm pe 7 mai 2022″, a scris aceasta pe Facebook.